social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

O Κοιλιάρας πλήγωσε τον ΑΟΑΝ (2-1 ο Αλμυρός Γαζίου)

O Κοιλιάρας πλήγωσε τον ΑΟΑΝ (2-1 ο Αλμυρός Γαζίου)

Η υποχώρηση του ΑΟΑΝ από την κορυφή του 7ου ομίλου ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με την ήττα στο Ρουφ και συνεχίστηκε την Κυριακή (23/1).

Για την 10η αγωνιστική η ομάδα του Αγ. Νικολάου γνώρισε ήττα σοκ με 2-1 στην έδρα της από τον Αλμυρό Γαζίου και είδε τον Πανιώνιο να την προσπερνάει στην κατάταξη. Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Δ. Κοιλιάρας στο 88ο λεπτό με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-2). Στο 25ο λεπτό ο Πιερτζιακόμι είχε βάλει μπροστά την ομάδα του με σουτ από πλάγια θέση (0-1), με τον Μηνά να σκοράρει για το 1-1 με κεφαλιά στο 68', αξιοποιώντας σέντρα του Τζιλάι. Στο 77ο λεπτό ο Κρίσταν βρήκε δίχτυα, αλλά υπήρξε υπόδειξη για οφσάιντ, ενώ στο 95ο λεπτό ο Τζιλάι είδε την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι από παράλληλο γύρισμά του από πλάγια θέση.

Διαιτητές: Τρίγκας, Ψιλιτέλης-Κολοκοτρώνης (Χανίων)

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Κατσαρός, Πιθαρούλης, Αυγουστάκης, Φουκαράκης, Μαυρής, Μηνάς, Νοκάι (63' Τζιλάι), Χριστόπουλος (46' Παπαδόπουλος), Κρίσταν

ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Ζέλιος (58' Κασαπάκης), Κανδηλάκης, Δαμιανάκης, Ενγκουέμ, Δ. Κοιλιάρας, Ι. Κοιλιάρας, Ντιατά, Πιερτζιάκομι (68' Γαρεφαλάκης), Φραγκουλάκης (72' Μπρέγκα)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35