social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θλίψη και οργή στη χώρα για τον άδικο χαμό νεαρού φίλου της ΑΕΚ

Θλίψη και οργή στη χώρα για τον άδικο χαμό νεαρού φίλου της ΑΕΚ

Από το βράδυ της Δευτέρας (7/8) η χώρα βρίσκεται ξανά μπροστά στα ίδια ερωτήματα, που παραμένουν αναπάντητα και συχνά πυκνά έρχονται να υπενθυμίσουν πόση έχει χάσει από την αξία της η ανθρώπινη ζωή.

Η οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρο το υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, πενθεί για την αδιανόητη απώλεια ενός νέου ανθρώπου μετά από δολοφονική επίθεση χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Εξ αφορμής της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (8/8) στο πλαίσιο του τρίτου Προκριματικού Γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Κροάτες χούλιγκανς πέρασαν οδικώς τα σύνορα και αφού διέσχισαν τη χώρα, βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της «Ένωσης», όπου προκάλεσαν αιματηρά επεισόδια. Από τις συμπλοκές που σημειώθηκαν, υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί αλλά και ο θάνατος ενός φίλου της ΑΕΚ, του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του. Ο άτυχος φίλαθλος διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να σταματήσει εγκαίρως η αιμορραγία του από τα πολλαπλά χτυπήματα. Οι αστυνομικές δυνάμειες προχώρησαν σε 96 προσαγωγές εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για ανάκριση, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία. Oι 88 είναι στη ΓΑΔΑ και οι οκτώ είναι οι τραυματίες που παραμένουν στον Ερυθρό Σταύρο. Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί 82 Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες για τα σοβαρά επεισόδια.

Για την ιστορία, να αναφερθεί πως η UEFA ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα, που ήταν προγραμματισμένος για απόψε στις 21:45.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35