social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναβολή κάθε αγωνιστικής δράσης για τρεις μέρες

Αναβολή κάθε αγωνιστικής δράσης για τρεις μέρες

Μετά την αναβολή των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (1/3), ήρθε η νεότερη απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή οποιασδήποτε αγωνιστικής δράσης στη χώρα για τρεις μέρες, εις ένδειξη πένθους για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από σήμερα έως την Παρασκευή δεν θα πραγματοποιηθεί ο παραμικρός ποδοσφαιρικός αγώνας ή η οποιαδήποτε εκδήλωση, με την ενημέρωση να αναφέρει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Κατόπιν τούτου και σε συνέχεια της αναβολής των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας Novibet, καθώς και των υπολοίπων αγωνιστικών εκδηλώσεων  της σημερινής ημέρας, αυτονόητο είναι ότι αναβάλλεται το σύνολο των αγώνων και των εκδηλώσεων όλων των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες τρεις ημέρες.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο τοπικών διοργανώσεων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων για το διάστημα αυτό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35