social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κύπελλο Ελλάδος: Αυγουστιάτικες μάχες για τις ομάδες του Λεκανοπεδίου

Κύπελλο Ελλάδος: Αυγουστιάτικες μάχες για τις ομάδες του Λεκανοπεδίου

Σε μια χρονική περίοδο που θα κορυφώνουν την προετοιμασία τους για το ξεκίνημα των υποχρεώσεών τους στα Πρωταθλήματα που παίρνουν μέρος, οι ομάδες του Λεκανοπεδίου της Αττικής που αναδείχθηκαν Κυπελλούχες στις Ενώσεις τους θα κληθούν να ριχτούν στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η πρώτη φάση του θεσμού, στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά ερασιτεχνικά σωματεία, έχει προγραμματιστεί για τις 27 Αυγούστου, ήτοι την τελευταία Κυριακή του φετινού καλοκαιριού.

Φαβορί για την πρόκριση στο δικό του ζευγάρι είναι ο -Κυπελλούχος Πειραιά- Εθνικός Πειραιά, καθώς θα υποδεχθεί μία ομάδα από άλλη Ένωση αλλά και από χαμηλότερη κατηγορία, όπως είναι ο ΠΑΟ Κρουσώνα, που φέτος θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ηρακλείου. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ θέλει ευθύς εξαρχής να βγάλει καλά στοιχεία από τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και, βεβαίως, να συνεχίσει στον θεσμό.

Η ομάδα με το δυσκολότερο έργο είναι μάλλον ο -Κυπελλούχος ΕΠΣΑ-Αστέρας Καισαριανής, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στα Χανιά από τον Γρανίτη Αγ. Μαρίνας, που πέρσι αναδείχθηκε νταμπλούχος στην Ένωσή του. Το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου θα επιδιώξει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν και, συγχρόνως, να πετύχει τη μεγαλύτερη δυνατή διάκριση σε έναν θεσμό πανελλαδικής εμβέλειας.

Από την πλευρά του, ο -Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ- Αχαρναϊκός θα φιλοξενήσει τους Άγ. Θεόδωρους, που κατέκτησαν το Κύπελλο Κορινθίας, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό του ΠΑΣ Κόρινθος, που την ίδια περίοδο κατακτούσε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική. Από μόνο του αυτό ως γεγονός φανερώνει πως πρόκειται για σύνολο που μπορεί να βάλει δύσκολα σε αντίπαλο επίσης τοπικού πρωταθλήματος, ωστόσο στο Μενίδι η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη δεν παύει να έχει τον πρώτο λόγο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35