social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αντωνακόπουλος έδωσε την Κούπα στην ΑΕ Ευόσμου

Ο Αντωνακόπουλος έδωσε την Κούπα στην ΑΕ Ευόσμου

Τα προηγούμενα χρόνια συστήθηκε στο φίλαθλο κοινό μέσα από τις εμφανίσεις του με ομάδες της νοτίου Ελλάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Αφού πρώτα ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο, ακολούθως «έγραψε» 17 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα της Παναχαϊκής, για να ακολουθήσουν η ΑΕ Ερμιονίδας, ο Πανελευσινιακός και, πέρσι, ο Άρης Πετρούπολης. Μάλιστα, με τα ερυθροκίτρινα είχε 26 συμμετοχές και 10 γκολ στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Φέτος, ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος αγωνίζεται στην ΑΕ Ευόσμου, συμβάλοντας στην προσπάθειά της για άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσα από το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας. Χθες (29/3), μάλιστα, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε τον τίτλο του Κυπελλούχου στην ομάδα του, καθώς με δικό του γκολ με όμορφη κεφαλιά στο 78ο λεπτό, οι κυανέρυθροι λύγισαν με 1-0 τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, κάνοντας την έκπληξη στον τελικό που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο χαρισματικός άσος ευελπιστεί πως θα έχει εξίσου καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια της σεζόν, όπου η ΑΕ Ευόσμου θα διεκδικήσει τον δεύτερο και μεγαλύτερο στόχο της χρονιάς!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35