social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδάκης: Έτοιμοι απέναντι σε αντίπαλο με κοινό στόχο

Παπαδάκης: Έτοιμοι απέναντι σε αντίπαλο με κοινό στόχο

Σε διαδικασία προετοιμασίας για το ματς της Κυριακής με του Αγ. Αναργύρους βρίσκονται στον Άγιο Δημήτριο, έπειτα από την ισοπαλία της πρεμιέρας στα Βριλήσσια (1-1 με Κένταυρο).

Ο Αλβέρτος Παπαδάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της, χωρίς να ξεχνάει όμως ότι ταλανίζεται από το γηπεδικό πρόβλημα. «Είναι το πρώτο ματς στην έδρα μας. Προετοιμαζόμαστε για αυτό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει κοινό στόχο με εμάς. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι, παρότι δεν θα έχουμε κάνει προπόνηση ούτε μία φορά στο γήπεδο που θα έχουμε ως έδρα. Αυτό θα αποτελέσει και τον πιο ανασταλτικό παράγοντα. Το γηπεδικό είναι γνωστό πρόβλημα για την ομάδα και προσπαθούμε να το λύσουμε μέρα με τη μέρα».

Όσο για το αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, ο έμπειρος προπονητής σχολίασε: «Νομίζω ότι δεν ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως στο β' ημίχρονο. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη αντίδραση από τη στιγμή που είχαμε καταφέρει να προηγηθούμε. Ήταν ένα καλό μάθημα το ματς με τον Κένταυρο ώστε η ομάδα να παρουσιάζεται σοβαρή και στα 90 λεπτά». Ενόψει του αγώνα της Κυριακής, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο νεαρός Σάββας Πλυτάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35