social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρέλανε κόσμο ο Άγιος Θωμάς, πρόκριση μέσα στη Ν. Ερυθραία!

Τρέλανε κόσμο ο Άγιος Θωμάς, πρόκριση μέσα στη Ν. Ερυθραία!

Μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της ιστορίας της τα τελευταία χρόνια ζει από σήμερα (3/11) το απόγευμα η οικογένεια του ΠΟ Αγίου Θωμά, που συγχρόνως με τη διεκδίκηση της επανόδου από τη Β' Κατηγορία της ΕΠΣΑ φροντίζει για διακρίσεις και σε άλλους θεσμούς!

Οι «οράνιε» πανηγύρισε τεράσια πρόκριση μέσα στο γήπεδο της Ν. Ερυθραίας, αποκλείοντας στη διαδικασία των πέναλτι (3-4) τον τοπικό Πανερυθραϊκό, που εκτός από ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας, αποτελεί και έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο στην έδρα του. Η σημαντικότερη φάση του ενενηντάλεπτου καταγράφηκε στο 44ο λεπτό και ήταν το δοκάρι στο σουτ του Κουτσουπιά από πλευράς γηπεδούχων. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ούτε στην ημίωρη παράταση, με συνέπεια να οδηγηθούν να λύσουν τις διαφορές τους στη «ρώσικη ρουλέτα», όπου ο Άγιος Θωμάς εμφανίστηκε πιο αποφασιστικός και έφτασε στη νίκη με τέσσερις εύστοχες εκτελέσεις έναντι τριών του αντιπάλου του!

Διαδικασία πέναλτι: Καφετζής (απόκρουση), Αραμπατζής (1-2), Μιχαλόπουλος (2-3), Τσορτανίδης (3-4), Σουμελίδης (απόκρουση) - Τζώρτζης (0-1), Κολοβός (0-2), Μεταξούλης (1-3), Τσινιάς (3-4), Παπαθανάσης (απόκρουση)

Δοκάρια: 44' Κουτσουπιάς με σουτ

Διαιτητές: Καπίρης, Μπαλογιάννης-Αναστασόπουλος/Τσιγγέλης

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Ντουντούμης, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Αντωνόπουλος, Γλυνός (68' Μιχαλόπουλος), Κουβαράς, Λουκάς, Καμπάς (67' Αραμπατζής), Τσιπάς, Καφετζής, Κουτσουπιάς (96' Λιάσκος

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Γιώργος Μαχιμάρης): Πετράκης, Κουζέλης, Πετράκος, Μάκο (78' Παπαζαφειρόπουλος), Παπαθανάσης, Μεταξούλης, Τζώρτζης, Τσινιάς, Ηροδότου (108' Μανώλης), Κολοβός, Αραπογιάννης (89' Τσέργας).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35