social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση για Κένταυρο Βριλησσίων, 3-1 τον Παπάγο

Πρόκριση για Κένταυρο Βριλησσίων, 3-1 τον Παπάγο

Κυριάρχησε κατά κράτος απέναντι στον Παπάγο ο Κένταυρος Βριλησσίων και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημακόπουλου επικράτησε με 3-1, σε ένα παιχνίδι στο οποίο όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο! Στο 20ο λεπτό ο Πιπεράς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου (1-0), ενώ στο 28ο λεπτό ο Χαλκιόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ (2-0). Στο 43ο λεπτό ο Τσαντήλας σκόραρε με ατομική ενέργεια και σουτ για το 3-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κοτσώνη (3-1). Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Θεοδωρίδης είχε δοκάρι με σουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Παπαγεωργίου επειδή απώθησε αντίπαλο.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Μαραθωνίτης-Παπαηλίας

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Δημήτρης Δημακόπουλος): Γαλανάκης, Κρασώνης (60' Τσόγκας), Ταουζής (78' Μπεκιάρης), Θεοδωρίδης, Ζαχαρόπουλος, Κουλιούρης, N. Μανίκας (46' Γάκος), Παπαγεωργίου, Πιπεράς (46' B. Μανίκας), Χαλκιόπουλος, Τσαντήλας (85' Μπελεχρής)

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Λάγιος, Γκόλιας (75' Δήμου), Μαλάκης, Αλεξιάδης (68' Κούκος), Γύπαρης, Κούκος, Μπράτσος (51' Ταλιούρας), Κοτσώνης, Κολλιάκος (51' Γιαννόπουλος), Δρυμωνίτης (51' Κασβίκης), Καραθανάσης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35