social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέο έπος ο Άγιος Θωμάς, λύγισε το Χαλάνδρι στο τέλος της παράτασης (2-0)!

Νέο έπος ο Άγιος Θωμάς, λύγισε το Χαλάνδρι στο τέλος της παράτασης (2-0)!

Θέση στην ελίτ του αθηναϊκού ποδοσφαίρου από τη... Β' ΕΠΣΑ διεκδικεί ο φετινός Άγιος Θωμάς, ο οποίος δεν έχει πάψει να απασχολεί το φίλαθλο κοινό με τα κατορθώματά του!

Σήμερα (9/2), σε ματς... διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η φανταστική ομάδα του Γουδή απέκλεισε και το φορμαρισμένο Χαλάνδρι, περνώντας στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και καθιστώντας σαφές πως είναι εδώ και για να κατακτήσει τη μεγάλη Κούπα! Ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, οι «πορτοκαλί» επικράτησαν με 2-0 χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν στα τελευταία λεπτά του πρόσθετου χρόνου! Αρχικά, στο 119' ο Μεταξούλης ευστόχησε σε πέναλτι για το 1-0 και ένα λεπτό μετά ο Κολοβός σκόραρε με σουτ (2-0), σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης! Νωρίτερα, ωστόσο, οι πράσινοι είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες τους για να πανηγυρίσουν εκείνοι την επιτυχία. Συγκεκριμένα, στο 90ο λεπτό ο Καρδάμης «σημάδεψε» το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 104' ο Σπανός νικήθηκε από τον Πετράκη σε εκτέλεση πέναλτι!

Διαιτητές: Σύψας, Γ. Μπακογιάννης-Γκούντας

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Γιώργος Μαχειμάρης): Πετράκης, Κώστα (69' Μαλάι), Πετράκος (57' Αλικάι), Χαντζής, Παπαθανάσης, Ζαρκαδούλας, Μεταξούλης (96' Μάκο), Τσινιάς, Ηροδότου (106' Μανώλης), Ρέτσκα, Κολοβός

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δημήτρης Παπασπύρου): Φουτράκης, Φουκούλης, Καλουτσάς (46' Μουρλάτος), Καρδάμης, Ντζαβίδας (76' Κούντου), Νίκολι, Μητσόπουλος (46' Γεωργουδάκης (77' λ. τρ. Σπανός)), Μπουραζάς, Καλιαμπάκας, Αχ. Κατσιούλης (46' Τζιόλας), Αλεξανδράκης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35