social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» για σωτηρία η Αγ. Ελεούσα, 3-0 στα Βριλήσσια!

«Διπλό» για σωτηρία η Αγ. Ελεούσα, 3-0 στα Βριλήσσια!

Πολύτιμο «τρίποντο» μακριά από την έδρα της πέτυχε η Αγία Ελεούσα και έκανε σημαντικό βήμα προς την παραμονή της στην κατηγορία!

Η ομάδα της Αγ. Βαρβάρας επιβλήθηκε με 3-0 στα Βριλήσσια απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, που από την πλευρά της είδε το έργο της σωτηρίας να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Καθοριστική στιγμή για την αναμέτρηση που έγινε νωρίς το πρωί, ήταν η φάση που καταγράφηκε στο 34ο λεπτό, όταν μετά από λάθος συνεννόηση στο κέντρο της άμυνας ο γκολκίπερ Παναγιωτόπουλος ανέτρεψε έξω από την περιοχή του τον Παναγιωτόπουλο, που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, με συνέπεια να αποβληθεί. Το αριθμητικό μειονέκτημα και οι αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες προχώρησαν οι γηπεδούχοι, έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους, την οποία δεν άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτη. Στο 43ο λεπτό ο Παναγιωτόπουλος άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), ενώ στο 65' ο Μάμας με κεφαλιά σε κόρνερ έγραψε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε λίγο πριν την εκπνοή (90') με σουτ του Τζώρτζη.

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Μαραθωνίτης-Κουκόπουλος

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τζεβελέκης, Παπουτσής (46' Αυγερόπουλος), Κόκκινος, Δημητρέλος, Γκρέκος, Αραμπατζής, Μότσιος (36' Τσιούμας), Τίγκας, Κατσιμίχας (36' Ξυδόπουλος), Μακρής (71' Κυρκιλής), Παπαδημητρόπουλος (46' Γκεοργκάντζε)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Α. Μπάκας (89' Παπαδόπουλος), Τζώρτζης, Κυβέλος (89' Γκάνιος), Μπίκος, Μίτσκο (76' Μαθιούδης), Τσάγκαρης, Πατσατζόγλου (74' Μπαρδώσας), Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Μάμας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35