social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λεβέντης: Θα δώσουμε τη μάχη μας και όπως πάντα στο γήπεδο!

Λεβέντης: Θα δώσουμε τη μάχη μας και όπως πάντα στο γήπεδο!

Το έργο του ΓΣ Αργυρούπολης για παραμονή στην κατηγορία έγινε ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που δεν κατάφερε το απόγευμα του Σαββάτου (26/2) να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αθηναϊκό (1-1).

Η ομάδα των νοτίων προαστίων έμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, με ισάριθμες υποχρεώσεις που δεν χαρακτηρίζονται εύκολες. Παρ' όλα αυτά, η μάχη θα δοθεί και μόνο στον αγωνιστικό χώρο, όπως υπογραμμίζει στο Soccerlive ο Γιάννης Λεβέντης. «Αν δεν πάρουμε το παιχνίδι με τα Βριλήσσια, πρέπει να ετοιμάζουμε το... κοστούμι μας για τη δεύτερη κατηγορία» σημείωσε με αυτοσαρκαστική διάθεση ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε πολλά προβλήματα και τα Σάββατα δεν μας βολεύουν καθόλου, γιατί πολλά παιδιά δουλεύουν. Ειδικά τώρα, που έχουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, είναι ακόμα χειρότερα για εμάς. Παρ' όλα αυτά, τη μάχη μας θα τη δώσουμε, μόνο στον αγωνιστικό χώρο -όπως κάνουμε πάντα- και πουθενά αλλού».

Παράλληλα, ο Γ. Λεβέντης θέλησε να υπενθυμίσει τη φιλοσοφία του ΓΣ Αργυρούπολης: «Είμαστε οκτώ συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και όλα τα χρόνια βλέπουμε την παρουσία μας στο πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο. Στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας, βασιζόμαστε σε δικά μας παιδιά και δεν αγοράζουμε ποδοσφαιριστές. Ήδη, μάλιστα, βάζουμε παιδιά από τις ακαδημίες μας να αγωνιστούν για να είναι έτοιμοι για τα επόμενα χρόνια».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35