social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σώθηκαν οι Άγιοι Ανάργυροι (3-1 στη Λυκόβρυση)

Σώθηκαν οι Άγιοι Ανάργυροι (3-1 στη Λυκόβρυση)

Μία αγχωτική προσπάθεια έλαβε τέλος με αίσιο τρόπο για τους Αγ. Αναργύρους, οι οποίοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Α' ΕΠΣΑ μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πέρασε νικηφόρα από τη Λυκόβρυση, όπου επιβλήθηκε με 3-1 απέναντι στους ουραγούς της κατάταξης. Έτσι, ανέβηκαν στην πέμπτη θέση και, συγχρόνως, εξασφάλισαν πως με κανέναν συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική δεν θα βρεθούν σε κίνδυνο.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Οικονόμου άνοιξε το σκορ με συρτό σουτ (0-1), με τον Σιαλμά να αναλαμβάνει δράση και να γράψει το 0-2 στο 39' με γυριστό σουτ (0-2). Ο Τασιούδης μείωσε με σουτ στο 57' (0-1), όμως ο Σιαλμάς... είπε την τελευταία λέξη στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 με σουτ στο 90'.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Βλατάκης-Κατελανάκης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Απέργης, Γαλακτίδης, Π. Κορρές (77' Σαλούστρος), Γκέγκας, Καβαλάρης, Πουρναρας, Τασιούδης, Παπαχρήστος, Χρυσογονίδης (69′ Γιαλίνης), Κρασνίκι.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Κατσάρας, Χαράλαμπου, Κατσίβελας (74' Ερέκι), Θεοδωράκης, Ξαγοράρης, Φωτόπουλος (46' Αρβανιτάκης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35