social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στο φινάλε για Ήφαιστο και Απόλλωνα Χαλανδρίου (2-2)

Μοιρασιά στο φινάλε για Ήφαιστο και Απόλλωνα Χαλανδρίου (2-2)

Ύστερα από ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και σκοπιμότητες, Ήφαιστος Περιστερίου και Απόλλων Χαλανδρίου έμειναν στο ισόπαλο 2-2, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά τους στον 4ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ με... μοιρασιά.

Στο ουδέτερο γήπεδο Ταύρου Β', οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν την ισοπαλία και πήραν τον δρόμο για τη Β' Κατηγορία με... ψηλά το κεφάλι! Μόλις στο 15ο λεπτό ο Λιούκας άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0), ενώ με παρόμοι τρόπο ο Τσοπανάκος έγραψε το 2-0 στο 31'. Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 72' ο Χαραλάμπους μείωσε με πλασέ (2-1) και στο 85' ο Ζώης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Σίντος-Παντέλης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Σάκης Σάσσαλος): Τσούλφας, Χαζιράκης, Κοτούλιας, Κούζο, Λαχάς, Λάππας, Γονής, Λιούκας, Ευθυμιάδης (76' Τουρτούλλι), Τσοπανάκος, Φράρος (84' Σπανουδάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Βασσάλος, Κοχλιός (81' Πέτρενας), Παπαθανάσης (46' Χαραλάμπους), Αγγελόπουλος, Κρομμύδας, Αγκόλλι, Ζώης, Κούτσιας, Στεργιώτης (73' Νίνος), Μέισον, Γιουνί

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35