social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση Βάλσαμου από την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων

Αποχώρηση Βάλσαμου από την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων

Διαφορετικούς δρόμους θα χαράξουν από εδώ και πέρα η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και ο Θανάσης Βάλσαμος, έπειτα από την αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη συμπόρευσή τους τα τελευταία χρόνια.

Ο 39χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα των δυτικών προαστίων, που φέτος πρωταγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Αθηνών μέσα από τον 4ο όμιλο. Μάλιστα, σε προσωπική του δήλωση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στον πράσινο σύλλογο. Αναλυτικά, ο Θ. Βάλσαμος αναφέρει:

«Μετά από 3 χρόνια και 2 αγωνιστικές χρονιές με μια άνοδο και τη φετινή 3η θεση, έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα της Ελπίδας. Υπάρχουν λόγοι που δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα όσο στενάχωρο και αν είναι έπειτα από όσα επιτύχαμε.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας για την στήριξη προς το πρόσωπο μου σε αυτό το διαστημα. Επίσης, η ειλικρινής εκτίμηση και τα σέβη μου στους συνεργάτες μου (Βιδιακίτη Β., Αρνοκούρο Κ., Λέκκα Γ. και Τσιρογιάννο Μ., Μουκέα Π.) που ήταν πάντα δίπλα μου, αφήνοντας τελευταίους, αλλά όχι έσχατους, τους ποδοσφαιριστές μου, τους μεγάλους αυτούς πρωταγωνιστές, που ελπίζω να κατάφερα να τους επηρεάσω όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35