social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Συνεχίζει με Γαλάνη ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας!

Θέμα soccerlive I Συνεχίζει με Γαλάνη ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας!

Ο Βαγγέλης Γαλάνης θα είναι... ο καπετάνιος του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός κόουτς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Τζέλλη και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια ώστε να πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο.

Ο κ. Γαλάνης είχε αναλάβει το περσινό καλοκαίρι για δεύτερη φορά τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της συγκεκριμένης ομάδας με την πορεία του να κρίνεται άκρως επιτυχημένη αφού έχασε... στο νήμα το πρωτάθλημα από τον Χολαργό.

Με την κίνηση αυτή η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει ότι και τη νέα χρονιά βάζει υψηλά τον πήχη προκειμένου να δημιουργήσει μια ομάδα που πρώτα απ' όλα θα είναι πρότυπο και στη συνέχεια θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στην Α' ΕΠΣΑ. 

Πλέον ο Βαγγέλης Γαλάνης καλείται να δημιουργήσει την ομάδα της νέας περιόδου αφού ο ίδιος έχει ήδη παραδώσει την έκθεση του στην διοίκηση που αναφέρεται στο περσινό ρόστερ, στους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα αλλά και στις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι πολλά από τα μέρη του περσινού βασικού κορμού θα παραμείνουν στο ρόστερ αφού στόχος αποτελεί η ομάδα με λίγες προσθήκες να διατηρήσει την ομοιογένεια της και να κοιτάξει και φέτος ψηλά. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35