social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό ανόδου για τον Άρη Πετρούπολης στο Χαλάνδρι

Διπλό ανόδου για τον Άρη Πετρούπολης στο Χαλάνδρι

Τεράστιος ο Άρης Πετρούπολης πήρε μεγάλο διπλό στο Χαλάνδρι και γίνεται το απόλυτο αφεντικό στα μπαράζ ανόδου αφού έφτασε τους 9  βαθμούς δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των μπαράζ, αφήνοντας τους πράσινους στους 4 ποντους.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχοντας σε φοβερή ημέρα τον Γιώργο Ράπτη πήραν ένα μεγάλο διπλό.

Ο 30χρονος ακραίος επιθετικός πέρασε στο παιχνίδι στην επανάληψη και στο 55' σέρβιρε τη πάσα στον Αργυρίου για το 0-1 ενώ στο 66' με τρομερή ατομική ενέργεια έκανε το 0-2 και κλείδωσε τη νίκη για τους Πετρουπουλιώτες.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν θετικά στοιχεία από τα πρώτα λεπτά ωστόσο στο α' μέρος οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.

Στο β' μέρος ο Άρης ήταν καλύτερος αφού εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχε είχε ευκαιρίες να τελειώσει το ματς αφού το Χαλάνδρι ρίσκαρε και έτσι ο Άρης έβγαινε στην κόντρα.

Απο την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές στο τέλος με τους Καλιαμπά και Γεωργουδάκη όμως το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους.

 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

14' Φάουλ Καρδάμη βρίσκει συρτά τον Κατσιούλη που κάνει το σουτ και στέλνει τη μπάλα άουτ

19' Ενέργεια Μαρίνου από αριστερά σέντρα σουτ του Τρακόση η μπάλα στα σώματα των αμυντικών και καταλήγει κόρνερ.

26' Πλάγιο τετ α τετ από αριστερά ο Τρακόσης τελείωμα ο Κατσιούλης μπλοκάρει.

43' Σέντρα από δεξιά ο Γεωργουδάκης ο Καλιαμπάκας ξεφεύγει από τα μαρκαρίσματα όμως ο Καλογερόπουλος.

53' Ενέργεια ο Ράπτης από δεξιά ο Αργυρίου σε θέση βολής όμως αστοχεί.

55' 0-1 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Ενέργεια ο Ράπτης που μπαίνει από δεξιά, σεντράρει στο σημείο του πέναλτι και ο Αργυρίου με πλασέ το 0-1.

66' 0-2 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Ενέργεια του Ράπτη από δεξιά που πέρασε από τρεις αμυντικούς και με σουτ έκανε το 0-2.

69' Τσουκαλάς τετ α τετ μπλοκάρει ο Κατσιούλης με διπλή προσπάθεια.

70' Κόρνερ Τρακόσης από δεξιά ο Σούφλας κεφαλιά η μπάλα στα δίχτυα όμως ο β' βοηθός ακυρώνει το γκολ θεωρώντας ότι στην εκτέλεση η μπάλα έχει περάσει άουτ.

72' Σέντρα του Γεωργουδάκη απομακρύνουν την τελευταία στιγμή οι παίκτες του Άρη.

74' Πάσα ο Αργυρίου στον Ράπτη που βγήκε τετ α τετ και η μπάλα πέρασε άουτ στο σουτ του τελευταίου.

77' Συνεργασία Φούκουλη-Καρδάμη, σέντρα του τελευταίου στον Καλιαμπάκα που πιάνει την κεφαλιά και ο Καλογερόπουλος αποκρούει με τα πόδια. Στην επαναφορά ο Κατσιούλης προσπάθησε να σκοράρει όμως η μπάλα κόντραρε.

78' Κεφαλιά Αργυρίου που βγάζει τετ α τετ τον Τσουκαλά και το σουτ του τελευταιου βρίσκει τον Κατσιούλη σε ετοιμότητα παραχωρώντας κόρνερ.

79' Κόρνερ Τσουκαλά κεφαλιά Σούφλα άουτ.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Φελέκης, Ντζαβίδας (76' Φουκουλης), Τζιολας (67' Νίκολι), Κούντου (90' Τσιρβούλης), Γεωργουδάκης, Καλιαμπάκας, Κατσιούλης, Μουρελάτος, Αλεξανδράκης.

84' Ατομική ενέργεια και σουτ του Γεωργουδάκη ο Καλογερόπουλος με τα πόδια διώχνει.

ΑΡΗΣ: Καλογερόπουλος, Λάπας, Λεβέντης, Ρέτζο, Μπιμάι (64' Σούφλας), Τσερκώνης (85' Κορώνης), Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (85' Μπριστογιάννης), Καραδήμας (46' Ράπτης), Μαρίνου (52' Τσουκαλάς), Αργυρίου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35