social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νταμπλούχος η Ηλιούπολη, πήρε και το Κύπελλο από τη Διάνα (3-1)!

Νταμπλούχος η Ηλιούπολη, πήρε και το Κύπελλο από τη Διάνα (3-1)!

Και η δεύτερη φετινή αποστολή... εξετελέσθη για την αποφασιστική Ηλιούπολη! Στον τελικό του 51ου Κυπέλλου ΕΠΣΑ «Κ. Τριβέλλας», η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ κατέβαλε την ανταγωνιστική και αξιέπαινη Διάνα, επικράτησε με 3-1 και κατέκτησε την Κούπα ξανά μετά από 44 ολόκληρα χρόνια!

Έτσι, μετά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, σειρά παίρνει πλέον ο μεγάλος στόχος της σεζόν για την νταμπλούχο Ηλιούπολη, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League 2 μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ!

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια μπροστά σε περίπου 400 φιλάθλους των δύο ομάδων και του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, με τους ποδοσφαιριστές της νταμπλούχου Ηλιούπολης να υπερτερούν στα σημεία και να φτάνουν δίκαια στην επικράτηση, απέναντι στους αντιπάλους τους που στάθηκαν πολύ καλά, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να έχουν διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το χειροκρότημα για την προσπάθειά τους.

Η ομάδα του ΓΣΗ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση. Ήταν το 14ο λεπτό όταν ο Μαλάι έπιασε το ξερό σουτ από θέση λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Αράχωβα για να ανοίξει το σκορ (0-1). Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου πέρασε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, με την «απάντηση» της Διάνας να έρχεται στο 51'! Ο Καζάκος έκανε την κάθετη πάσα στον κενό χώρο, ο Κετσετζόγλου βγήκε στην πλάτη της άμυνας και αφού προχώρησε αρκετά μέτρα, πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-1! Για ένα τέταρτο ο τελικός ήταν πραγματικό ντέρμπι, όμως ο Ζέλο ήρθε στο 67ο λεπτό να δώσει τη λύση στην ομάδα του. Με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Κόρρα, για να δώσει έτσι ξανά το προβάδισμα στην Ηλιούπολη!

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η ομάδα του Γ. Κουσάνα επιδίωξε να μεταφέρει το σκηνικό μπροστά από την εστία του Τσάκαλου, χωρίς όμως να καταφέρνει να δημιουργήσει κάποια σπουδαία ευκαιρία. Σε μία από τις καλές στιγμές της, στο 80ο λεπτό, ο Κετσετζόγλου σούταρε με δύναμη από πλάγια θέση στα όρια της μικρής περιοχής, όμως ο Τσάκαλος αρχικά απέκρουσε με τα πόδια και σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε!

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ηλιούπολη βρήκε ανοιχτό γήπεδο και, συγχρόνως, την ευκαιρία να σφραγίσει την επικράτησή της. Ο Γεμιστός έκανε την κούρσα από τα δεξιά, «έσπασε» την μπάλα στον Ταβάρες και ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Ριζούπολης!

Διαιτητές: Μαράνος, Μητράκος-Καραγεώργος

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Αράχωβας (46' Κόρρας), Πανίδης, Γιαννουλάκης, Νίκολι, Χάλος, Μπαρδάκης, Καζάκος, Κατσιάνης (71' Μπακογιάννης), Κετσετζόγλου, Φάρος, Νομικός (46' Δάρρας)

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης (76' Κωστόπουλος), Μπουσάι, Παπαγιαννόπουλος, Κρητικός, Μαλάι, Γάγγος (87' Γεμιστός), Σάμιος (83' Γεωργιάδης), Ταβάρες, Ζέλο, Σταύρου.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35