social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Παρών» το Χαλάνδρι (3-1 τον Χολαργό) και πάει για... τελικό!

«Παρών» το Χαλάνδρι (3-1 τον Χολαργό) και πάει για... τελικό!

Την είχε ανάγκη όσο τίποτε αυτή τη νίκη και την πήρε! Στο πρώτο από τα δύο κρίσιμα ραντεβού του, το Χαλάνδρι... φώναξε «παρών» και είναι έτοιμο να διεκδικήσει μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο τις πιθανότητές του για πρόκριση στα μπαράζ ανόδου!

Η ομάδα του Δ. Παπασπύρου λύγισε τον Χολαργό και θα πάει για... τελικό τη Μ. Τετάρτη στην Αγία Παρασκευή, όπου με νίκη θα κάνει δικό του το δεύτερο εισιτήριο, από τα πλέι οφ της Α' ΕΠΣΑ.

Μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, οι πράσινοι κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση απέναντι στους κυανόλευκους που έκαναν το παιχνίδι τους και είχαν καλή παρουσία ανά διαστήματα.

Το πρώτο εικοσάλεπτο είχε δαιμονιώδη ρυθμό, τρία γκολ, εκατέρωθεν ευκαιρίες και εναλλαγές συναισθημάτων! Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 11ο λεπτό. Η μπάλα αποκρούστηκε από τον Τσίρο για να καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Κατσιούλη να την περιμένει στην επαναφορά και με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0. Η απάντηση από πλευράς Χολαργού ήρθε στο 17ο λεπτό, όταν ο Μολφέσης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Τσιαντή από τον Νίκολι (1-1). Ωστόσο, με τη... σέντρα οι πράσινοι πήραν πάλι το προβάδισμα (18') χάρη σε ένα φανταστικό σε εκτέλεση γκολ από τον Κατσιούλη με δυνατό σουτ από πλάγια θέση (2-1). Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου το Χαλάνδρι έφτασε και σε τρίτο γκολ, με τον Καλιαμπάκα να στριφογυρίζει υπέροχα και με δεξί σουτ να γράφει το 3-1. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους γηπεδούχους να κάνουν διαχείριση δυνάμεων και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν -ανεπιτυχώς- να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη μείωση του σκορ. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε αυτό το διάστημα δεν καταγράφηκε κάποια σημαντική φάση μπροστά από τις δύο εστίες, παρότι οι κυανόλευκοι πάτησαν αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή και οι πράσινοι είχαν αρκετές φορές ανοιχτό γήπεδο. Το τελευταίο σφύριγμα του Μαχαίρα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία μεγάλη νίκη και να ετοιμάζονται για το ματς της... χρονιάς!

Διαιτητές: Μαχαίρας, Σαμοΐλης-Μητροφάνης

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δημήτρης Παπασπύρου): Θ. Κατσιούλης, Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας, Νίκολι (66' Μπουραζάς), Μουρελάτος, Γεωργουδάκης, Φελέκης, Καλιαμπάκας (77' Κούντου), Α. Κατσιούλης, Αλεξανδράκης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Μολφέσης, Ντόβας (46' Καρράς), Τσάγκαρης, Τσίρος, Μιχελής, Μπαλαχτσής (84' Κώνστας), Κοντογιάννης, Ζαχαρόπουλος, Τριάντης, Τσιαντής (46' Μυλωνάς), Σκούμας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35