social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φάουλ… οβίδα του Μπέλη και η Άμιλλα 1-0 την Πεύκη!

Φάουλ… οβίδα του Μπέλη και η Άμιλλα 1-0 την Πεύκη!

 Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Άμιλλα που επικράτησε 1-0 της Πεύκης στη Χωράφα χάρη στην… φαουλάρα του Διονύση Μπέλη στις «παρυφές» του έξτρα χρόνου. Ο έμπειρος επιθετικός πραγματοποίησε 10 σουτ στο ματς και εν τέλει δικαιώθηκε με έναν πανέμορφο τρόπο. Σημαντική εκκίνηση στα μπαράζ με στόχο την Α’ ΕΠΣΑ για τους Περιστεριώτες που έχουν τρεις πόντους μαζί με το Καλαμάκι.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 15’ ο Γεροντάκης σταμάτησε την οβίδα του Σπυριδάκη, ενώ στο 26’ ο Σταύρου «έστειλε» το φάουλ του στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 37’ ο Ιωσήπου μπλόκαρε στη γραμμή την κεφαλιά του Ζήκου, ενώ επικίνδυνα ήταν τα σουτ των Μπέλη και Γκορίτσι. Στο 60’ έγινε η φάση του αγώνα, με τον Κοντή να διώχνει στη γραμμή τη κεφαλιά του Γκορίτσι έπειτα από μια «καραμπόλα», όπου στάθηκαν τυχεροί οι παίκτες του Γιώργου Κοϊντόση. Στο 75’ και πάλι ο Μπέλη αστόχησε από πολύ κοντινή απόσταση, αλλά στο 90’ πέτυχε το υπερπολύτιμο 1-0 με φάουλ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλάμπεης Γ., Μητράκος Αθ. – Μαραθωνίτης Μ.
ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ (Φώντας Καζακόπουλος): Γεροντάκης, Σωτηρίου Γ., Πουλέρι, Ασημακόπουλος, Κατσιούλας (66’ Τζαβάρας), Ζήκος, Κλαυδιανός Ι., Παππάς (80’ Σωτηρίου Π.), Μπέλη, Γκορίτσι (74’ Καρράς), Δέγκλερης (46’ Κοπανάς).
ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Ιωσήπου, Κοντής, Παπακωνσταντίνου, Ανδρέου, Μπάρε, Μπούντρας, Μακρής (80’ Βάσος), Μπογκντάνι, Σπυριδάκης, Σταύρου (68’ Τσεπέλε), Μακρυνικόλας.


Σχετικά άρθρα

ΠΟ Ψυχικού - Ιωνες Αλίμου 2-0 [highlights]

Η Κηπούπολη διοργανώνει καλοκαιρινό τουρνουά

Ατρ. Μεταμόρφωσης: Έκλεισε Δούκα - Πρόωρο τέλος με Γεωργόπουλο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35