social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αγκαλιά» με την άνοδο η Θύελλα Περιστερίου (2-0 το Μαρούσι)

«Αγκαλιά» με την άνοδο η Θύελλα Περιστερίου (2-0 το Μαρούσι)

Το πιο αποφασιστικό βήμα προς την άνοδο στη Β' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε η Θύελλα Περιστερίου το απόγευμα της Κυριακής (17/4) και, πλέον, χρειάζεται μόλις ένα «τρίποντο» για να σφραγίσει το δεύτερο εισιτήριο μέσα από τον 2ο όμιλο στη διαδικασία των πλέι οφ της Γ' Κατηγορίας.

Στο γήπεδο Χρυσούπολης η ομάδα του Κ. Δημόπουλου επιβλήθηκε με 2-0 του Αμαρουσίου, το οποίο δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα παρά την αξιέπαινη προσπάθεια που παίκτη λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 53ο λεπτό με σουτ του Τ. Κατιάι (1-0) και πέντε λεπτά μετά (58') απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας της αποβολής του Χαμουρίδη με δεύτερη κίτρινη. Παρ' όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 87ο λεπτό, όμως ο Μπέκιο εκτέλεσε άστοχα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 90' ο Αντωνόπουλος σκόραρε με πλασέ σε αντεπίθεση, για να γράψει το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Γουρέλης, Βαμβακάς-Μπεκιάρι

ΘΎΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Δημόπουλος): Παλαιολόγος, Χριστοδούλου, Κουμεντάκος, Ζαρναβέλης, Καραμπίκας, Καλαντζί (88' Μεχμέτι), Φ. Κατιάι, Αντωνόπουλος, Τ. Κατιάι (90' Στοτσένι), Καπίρης (72' Θεοδωρακόπουλος), Ορούτση (90' Κολοβός)

ΜΑΡΟΥΣΙ (Θωμάς Βοτσαΐτης): Καραστέργιος, Κολιμάτσης (46' Χειλάς), Ποταμιάνος (68' Κορδάκης), Χαμουρίδης, Σταυράτης, Γκιόκας, Μπέκο, Κυριακέας (68' Διαμαντής), Βογιατζόγλου, Λέκκος, Μαντόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35