social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρης Πετρούπολης: Με ψυχολογία και για την πρωτιά στον Χολαργό

Αρης Πετρούπολης: Με ψυχολογία και για την πρωτιά στον Χολαργό

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις του Άρη Πετρούπολης μετά την επίτευξη του στόχου που έχει να κάνει με την είσοδο της ομάδας στα play off. 

Οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας είδαν το δεύτερο στόχο να επιτυγχάνεται και πλέον η σκέψη τους βρίσκεται στο πρωί της Πέμπτης όπου θα μάθουν τον όμιλο που θα συμμετάσχουν στην δεύτερη διαδικασία των μπαράζ.

Παράλληλα, η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης όπου για την τελευταία αγωνιστική των Play off φιλοξενείται στο γήπεδο 'ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ' από τον Χολαργό. 

Το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί αυτοσκοπό για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει στην 1η θέση της ειδικής διαδικασίας.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αλέξανδρου Μπιμάι ενώ εκτός μάχης για προληπτικούς λόγους έχουν τεθεί οι Παναγιώτης Γεραγωτέλλης, Γιάννης Μαρίνου και Θοδωρής Λάπας.

Ανεβαίνει ο Ρουμπής

Όσον αφορά την κατάσταση του πορτιέρο Φώτη Ρουμπή, ο Ευβοιώτης τερματοφύλακας μετά την μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκινήσει τρέξιμο και θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Σιλεβίστα για τα προσεχή μπαράζ. 


Σχετικά άρθρα

Θέμα soccerlive I Πάει για το μπαμ με Νίκου ο Χαραυγιακός

Αγία Ελεούσα: Επιστροφή στις προπονήσεις και φιλικό με Βύζαντα Μεγάρων

Συγχαίρουν για διαιτησία από τον Βύζαντα Μεγάρων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35