social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ικανοποίηση στον Αστέρα Γλυφάδας - «Ο στόχος επετεύχθη»

Ικανοποίηση στον Αστέρα Γλυφάδας - «Ο στόχος επετεύχθη»

Η ήττα από τους Ίωνες Π. Φαλήρου το απόγευμα της Κυριακής (17/4) σήμανε για τον Αστέρα Γλυφάδας την απώλεια κάθε ελπίδας για άνοδο στη Β' ΕΠΣΑ.

Ωστόσο, στον σύλλογο των νοτίων προαστίων δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας, εξηγώντας σε ανακοίνωση τον λόγο για τον οποίο θεωρούν πως ο στόχος επιτεύχθηκε. Ο σχετικός απολογισμός μέσα από τη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ, αναφέρει:

«Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, σε αυτή την παρθενική εμφάνιση της ομάδας μας. Αστέρας Γλυφάδας F.C. στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α., να μπορέσουμε σιγά σιγά να δημιουργήσουμε ένα σύνολο πού θα μπορούσε να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, επετεύχθη! Και το αποδεικνύει η αήττητη πορεία μας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και η διεκδίκηση της ανόδου, μέσω των μπαράζ. Στον προχθεσινό αγώνα με τον βασικό μας συνδιεκδικητή για την άνοδο, την αξιόλογη ομάδα των Ιώνων Π. Φαλήρου, η ομάδα μας, αν και βρέθηκε να αγωνίζεται για παραπάνω από 60 λεπτά, με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να προηγηθεί και να παίζει στα ίσια τον αγώνα. Στα τελευταία όμως λεπτά του αγώνα δεχθήκαμε δυο τέρματα με αποτέλεσμα να χαθεί ο αγώνας και φυσικά να τιθέμεθα, επί της ουσίας, εκτός της διεκδίκησης της ανόδου. Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες του Παγκρατίου και των Ιώνων, για την άνοδό τους στη Β' ΕΠΣΑ. Τους ευχόμαστε από καρδιάς να έχουν μια καλή πορεία στη νέα αυτή πρόκληση που τους ανοίγεται μπροστά. Όσο για εμάς, πιο έμπειροι και με καλύτερες προϋποθέσεις, θα παλέψουμε, βασισμένοι στον φετινό κορμό, να αποκομίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τη νέα χρονιά. Στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι και τη λήξη της περιόδου θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά μας, με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για όλους τους αθλητές μας.

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα».

 


Σχετικά άρθρα

«Διπλό» ο αποφασιστικός ΠΟ Ψυχικού στο Γαλάτσι (0-2)

«Άλμα» σωτηρίας η Ελευθερούπολη, 3-1 τους Αμπελόκηπους

Ζουμπατόπουλος: Να ενταχθούν παιδιά από την ακαδημία στην α' ομάδα [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35