social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζακόπουλος: «Σπουδαίο επίτευγμα»

Καζακόπουλος: «Σπουδαίο επίτευγμα»

 Με τον καλύτερο τρόπο έγραψε το φινάλε των μπαράζ η Άμιλλα Περιστερίου. Νίκησε τον συντοπίτη της Ηρακλή και ανέβηκε πανηγυρικά στην Α' ΕΠΣΑ. Συγκεκριμένα, τερμάτισε πρώτη σε αυτήν τη μίνι βαθμολογία και αήττητη με πέντε νίκες, μία ισοπαλία. Το τελευταίο αποτέλεσμα σε αδιάφορο ματς, αφού ήδη ο στόχος είχε επιτευχθεί.

Πηγή: εφημερίδα "ΦΩΣ"

Μετά τον προχθεσινό αγώνα έγινε μια μίνι φιέστα για να εορταστεί η άνοδος, ενώ τη Δευτέρα 30 Μαΐου θα γίνει η μεγάλη εκδήλωση όπου ο δήμαρχος Περιστερίου και ένθερμος φίλος του αθλητισμού Ανδρέας Παχατουρίδης θα δώσει κύπελλο στην ομάδα για τη μεγάλη επιτυχία της.

Ο πρωτομάστορας των δύο σερί ανόδων της Άμιλλας, Φώντας Καζακόπουλος, σχολίασε: «Πρόκειται για ένα σπουδαίο επίτευγμα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους ποδοσφαιριστές που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Η Α' κατηγορία είναι πολύ δύσκολη και χρειάζονται πολλά πράγματα για σταθεί επάξια η ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόουτς αμέσως μετά τον αγώνα έφυγε για Πάτρα και παρακολουθεί προπο νητικό σεμινάριο έτσι ώστε να πάρει το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β. Σήμερα επιστρέφει στην Αθήνα.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35