social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΓΣ Καισαριανής:  Βόμβα πρωταθλητισμού με Τζίτζη

ΓΣ Καισαριανής: Βόμβα πρωταθλητισμού με Τζίτζη

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον ΓΣ Καισαριανής που όσο περνούν οι ημέρες δείχνει ότι επιστρέφει στην Α' κατηγορία όχι απλά για να αγωνιστεί αλλά για να πρωταγωνιστήσει.

Μετά τους Θωμά Μακαρονά, Μιχάλη Βασιλάκη και Φάνη Μιράκα, υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Πολυμέρη θα προπονείται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που έχει παραστάσεις από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τζίτζη που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και έδωσε τα χέρια με την διοίκηση των "κιτρινόμαυρων".

Ο σπουδαίος αμυντικός μετά από μια επιτυχημένη διετία στην Τριγλία Ραφήνας έρχεται να προστεθεί στο ήδη ποιοτικό ρόστερ των νεοφώτιστων με στόχο να βοηθήσει να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής.

Πρόκειται για μια από τους σπουδαιότερες μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, με τον ΓΣ Καισαριανής να δείχνει ότι είναι ιδιαίτερα ενεργός, δείγμα της οργάνωσης που διέπει το σωματείο.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, έδωσε τα χέρια με τους Άκη Κικιδάκη και Μιχάλη Αντωνίου.

Το δελτίο τύπου της ομάδας

 

Ο ΓΣ Καισαριανής μετά από 10 χρόνια επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος με στόχο να καθιερωθεί και να αφήσει το... στίγμα του. Μάλιστα με τις κινήσεις που έχουν γίνει, η διοίκηση του συλλόγου μας δείχνει ότι είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, ο ΓΣ Καισαριανής προχώρησε σε ακόμη μια κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού αφού ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους πιο έμπειρους και ποιοτικούς ακραίους οπισθοφύλακες του Λεκανοπεδίου. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό των πρωταθλητών της Β' ΕΠΣΑ εντάσσεται ο Γιώργος Τζίτζης.

Ο 32χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ μας μετά τους Μιχάλη Βασιλάκη, Θωμά Μακαρονά και Φάνη Μιράκα, δίνοντας ακόμη περισσότερο αίγλη στην ομάδα μας.  Το βιογραφικό του, το πλούσιο ταπεραμέντο του και οι παραστάσεις του θα αποτελέσουν οδηγό γι' αυτά που θα προσφέρει στην ομάδα μας τη φετινή σεζόν στην Α' ΕΠΣΑ. 

Μετά από μια επταετή παρουσία ως αρχηγός στην Αγία Παρασκευή όπου συνόδευσε την παρουσία του με χρονιές πρωταθλητισμού, το νέο μας απόκτημα μετακινήθηκε τις τελευταίες δυο σεζόν στην Τριγλία Ραφήνας κατακτώντας φέτος το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ στην πρώτη φάση ενώ έφτασε και μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου της ίδιας Ένωσης. 

Όλα αυτά συνηγορούν πως πρόκειται για έναν σπουδαίο αμυντικό όπου προτίμησε να φορέσει τη φανέλα του ΓΣ Καισαριανής παρότι δέχτηκε προτάσεις από ιστορικούς συλλόγους της κατηγορίας και όχι μόνο!

Αυτό δείχνει την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ομάδα μας καθώς κάτω από δύσκολα -οικονομικά- εποχές, προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Τζίτζη στην Καισαριανή και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35