social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουνάδης: «Στόχος της Ελεούσας να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται»

Κουνάδης: «Στόχος της Ελεούσας να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο Νίκος Κουνάδης θα επιδιώξει τη νέα σεζόν να επιβεβαιώσει ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ένας από τους καλύτερους τεχνικούς στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ 'χτίζοντας' ένα σύνολο όπου θα αποτελείται από αξιόλογους έμπειρους παίκτες που θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν τα νέα παιδιά στην Αγία Ελεούσα.

Η αποστολή του δύσκολη όχι όμως ακατόρθωτη αν αναλογιστεί κανείς ότι η ιστορική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας είχε πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο βασιζόμενη στις αρχές που ορίζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Την 1η Αυγούστου λοιπόν που θα ξεκινήσει η προετοιμασία ο κ. Κουνάδης θα σηκώσει μανίκια με τους συνεργάτες του με στόχο η Αγία Ελεούσα να αποκτήσει ρόλο πρωταγωνιστή στην Α' ΕΠΣΑ.

Ο ίδιος με δηλώσεις του soccerlive.gr επιβεβαίωσε τα παραπάνω ενώ στάθηκε και στο προγραμματισμό όπου γίνονται ενέργειες για τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου και του ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

«Ο σχεδιασμός προχωράει αναφορικά με τους παίκτες που θα επανδρώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Θέλουμε να κάνουμε κινήσεις και για τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου και εντός των ημερών θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Παράλληλα, εχουμε έρθει σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές όμως για λόγους ηθικής θα τους ανακοινώσουμε όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου και πρωταρχικός στόχος της ομάδας αποτελεί να είμαστε μια ομάδα όπου θα έχει σαν αρχή το σύγχρονο και ωραίο ποδόσφαιρο. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε βάση της εικόνας μας στο γήπεδο να συνδυάσουμε και τα αποτελέσματα και να πραγματοποιήσουμε μια χρονιά που θα φέρει την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35