social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έξι ανανεώσεις στην Αθηναΐδα – Ευκαιρίες και σε δύο παιδιά του εφηβικού

Έξι ανανεώσεις στην Αθηναΐδα – Ευκαιρίες και σε δύο παιδιά του εφηβικού

Τις πρώτες της ενέργειες για τη στελέχωση του ρόστερ ανακοίνωσε η διοίκηση της Αθηναΐδας, μετά την επέκταση της συνεργασίας με τους Μ. Ραφαηλίδη και Μ. Σπανό.

Έτσι, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ για την ομάδα της Κυψέλης οι Ντιντίφας, Φρατζέσκος, Ρώιμπας, Φίλος, Γκιμούσης και Πετρόπουλος. Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως δύο παιδιά του εφηβικού τμήματος θα έχουν την ευκαιρία τους να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Το σχετικό, αναλυτικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ο Α.Ο Αθηναΐς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2022-23 με τους παρακατω ποδοσφαιριστές:

-Άρης Ντιντίφας, 27 ετών, Χαφ

-Ορφέας Φρατζέσκος, 22 ετών, Επιθετικός

-Νίκος Ρώιμπας, 24 ετών, Αμυντικός

-Ιάσωνας Φίλος, 21 ετών, Χαφ

-Θάνος Γκιμούσης, 28 ετών, Τερματοφυλακας

-Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, 26 ετών, Χαφ

Επιπρόσθετα πιστοί στο πλάνο μας για αξιοποίηση των ταλέντων από τις ακαδημίες του συλλόγου ανακοινώνουμε την προώθηση στην αντρική μας ομάδα από φέτος των:

-Φάμπιο Μπαριάμι, 16 ετών, Επιθετικός

-Eliel Bobuya, 17 ετών, Μέσος

Ο Πρόεδρος, οι Αντιπροεδροι και ο Διευθυντής ποδοσφαίρου συνεχίζουν καθημερινά τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του ροστερ μας, ενώ μετά την 1η Ιουλίου η Αθηναΐδα θα μπορεί να ανακοινώσει επίσημα και τις πρώτες μεταγραφικές της κινήσεις».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35