social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διανα Ηλιούπολης: Παρουσία του Γιάννη-Φοίβου Μπότου η τελετή λήξη της ακαδημίας

Διανα Ηλιούπολης: Παρουσία του Γιάννη-Φοίβου Μπότου η τελετή λήξη της ακαδημίας

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών στο γήπεδο Ηλιούπολης Β' πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της ακαδημίας της Διάνας Ηλιούπολης.

Αργά το απόγευμα αρκετά παιδιά που αποτελούν αθλητές της ακαδημίας έδωσαν το παρών στο γήπεδο το οποίο απέκτησε για τα καλά... ζωή στις 20.15.

Σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου καθώς και οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της ακαδημίας τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή λήξης της ακαδημίας ποδοσφαίρου, με τον υπεύθυνο της ακαδημίας, Λάμπρο Μπαλάφα (δημοσιογράφος-αρχισυντάκτης OTE TV) να παρουσιάζει την εκδήλωση. 

Το παρών έδωσε και ο επιθετικός της ΑΕΚ, Γιάννης Φοίβος Μπότος, ο οποίος υπενθυμίζουμε πριν μετακομίσει στην Ένωση έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Διάνας.

Μαλιστα, ο ίδιος έφερε μια συλλεκτική μπλούζα της Go Ahead Eagles (έπαιξε πέρυσι δανεικός από την ΑΕΚ) η οποία κληρώθηκε κατά τη διάρκειας της εκδήλωσης.

Ο Μπότος μίλησε στα παιδιά της ακαδημίας αφού πήρε το λόγο και τους τόνισε ότι ο αθλητισμός στη κορυφαίο επίπεδο απαιτεί θυσίες, ενώ προέτρεψε τους λιλιπούτειους φίλους του αθλήματος να μην σταματούν να κυνηγούν τα όνειρα τους.

Μετά τη λήξη της γιορτής, οι άνθρωποι των κυανέρυθρων είχαν ετοιμάσει μίνι μπουφέ για τους αθλητές της ακαδημίας, ενώ στη συνέχεια οι γονείς των ακαδημιών αντιμετώπισαν σε μια... σκληρή ποδοσφαιρική μάχη τους προπονητές της ακαδημίας. 

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την χθεσινή εκδήλωση (πατήστε εδώ)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35