social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σημαντικές διακρίσεις για την Ακαδημία της Κοψαχείλας – Στον Ατρόμητο ο 16χρονος Καφεντζής

Σημαντικές διακρίσεις για την Ακαδημία της Κοψαχείλας – Στον Ατρόμητο ο 16χρονος Καφεντζής

Την ικανοποίησή τους για την πορεία και τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία της ομάδας εξέφρασαν οι άνθρωποι της Κοψαχείλας.

Μέσω σχετικού δελτίου Τύπου, το οποίο συνοδεύεται και από βίντεο, οι άνθρωποι του συλλόγου του Παλ. Φαλήρου εστιάζουν στην εξαιρετική παρουσία της Κ16 στα αθηναϊκά γήπεδα, υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Μαρκατζίνου, αλλά και στη μεταπήδηση του 16χρονου Γιώργου Καφεντζή στην ΠΑΕ Ατρόμητος. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Η Ακαδημία της Κοψαχείλας Παλαιού Φαλήρου σημειώνει σταδιακή, αλλά σημαντική πρόοδο, η οποια βασίζεται στην σκληρή προσπάθεια τοσο των παικτών της όσο και των συντελεστών της ομάδας. Στόχος της Ακαδημίας είναι πρώτα η ηθική ανάπτυξη των αθλητών της και στη συνέχεια η τεχνική ανάπτυξή τους για ποιοτικό ποδόσφαιρο. Με μεγάλη χαρά και χωρίς καμία έκπληξη οι άνθρωποι του συλλόγου διαπίστωσαν ότι οι πρώτοι σπόροι, της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια, καρποφόρησαν, καθώς η ομάδα της Κ16, υπό τη καθοδήγηση του προπονητή και τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας Κ. Βασίλη Μαρκατζίνου, πέρασε στις 16 καλύτερες ομαδες της Αθήνας, παίζοντας ελκυστικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο και με την ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι και της αθλητικής εντιμότητας πανταχού παρούσες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Πέραν της παραπάνω διάκρισης, η πολύ καλά δομημένη και μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της Κοψαχείλας είχε σαν αποτέλεσμα και τη μεταπήδηση του ποδοσφαιριστή της Κ16, Γιώργου Καφεnτζή στην ΠΑΕ Ατρόμητος, όπου και θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν με το τμήμα της Κ17 στο πρωτάθλημα της Super League. Οι διακρίσεις και η πρόοδος αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις για την εκπλήρωση μεγαλύτερων στόχων της Ακαδημίας, η οποία παλεύει με τους δικούς της πόρους και τα δικά της μέσα γι' αυτούς».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35