social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νώντας Μακρής: «Στοίχημα για τη νέα διοίκηση η συσπείρωση γύρω από την ομάδα»

Νώντας Μακρής: «Στοίχημα για τη νέα διοίκηση η συσπείρωση γύρω από την ομάδα»

Μπορεί η Κηπούπολη να υποβιβάστηκε στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών ωστόσο η νέα διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την... αναδόμηση της ομάδας.

Έχοντας ως στόχο την μαζική συσπείρωση και την διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του κορμού, οι άνθρωποι της ομάδας "τρέχουν" το σχεδιασμό έχοντας ως στόχο να ενσωματώσουν στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές εκείνους που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του προπονητή, Τάκη Τριανταφυλλου.

Συν τοις άλλοις, το σημαντικό είναι ότι στο νέο Δ.Σ. της Κηπούπολης έχουν μπει νέα πρόσωπα που έχουν όρεξη να βοηθήσουν στο νέο εγχείρημα.

Ένας από αυτούς είναι ο γενικός αρχηγός Νώντας Μακρής, ο οποίος μίλησε για το πως κυλάει ο προγραμματισμός καθώς και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασε

"Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια στην Κηπούπολη από πολλές απόψεις. Η διοίκηση είναι νέα σε πρόσωπα αλλά και σε φιλοσοφία. Στις συζητήσεις που κάναμε με τον προπονητή, Τάκη Τριανταφύλλου, αποφασίσαμε να διατηρήσουμε 16-17 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ομάδα μας και να κινηθούμε για 7-8 μεταγραφές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Έχουμε επιλέξει όπως είδατε έναν έμπειρο προπονητή που έχει την εμπειρία ώστε να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα που θα βασίζεται στις αρχές του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφές που κάναμε είναι δεδομένο ότι θα μας ανεβάσουν επίπεδο αφού ήρθαν στην ομάδα ποιοτικοί παίκτες που "γνωρίζουν" την κατηγορία. 

Σκοπός μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε λόγω της δυναμικής που έχουμε σαν ομάδα αλλά δεν είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός.

Θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό και εάν έρθει η 1η ή η 2η θέση είναι καλοδεχούμενη. Θα προχωρήσουμε σε ακόμη μια σημαντική μεταγραφή στα μέσα της εβδομάδας ωστόσο διατηρούμε χαμηλούς τόνους. 

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι από τη στιγμή που αναλάβαμε ως πρωταρχικό στόχο θέσαμε την συσπείρωση του κόσμου. Μέχρι στιγμής δείχνουμε να... κερδίζουμε το στοίχημα αυτό αφού υπάρχει αυξημένη ζήτηση στα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα τεθούν σε κυκλοφορία από την ερχόμενη εβδομάδα.

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας γιατί αποτελεί τη δύναμη μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35