social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε (και) Κωνσταντινίδη ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Έκλεισε (και) Κωνσταντινίδη ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Κάτοικος Καισαριανής θα είναι του χρόνου ο Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης καθώς θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική ενέργεια του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα. 

Γεννήθηκε στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντόρτμουντ και από τις ακαδημίες της Μπορούσια, μεταπήδησε στη συνέχεια σε εκείνες του Παναθηναϊκού. Έκτοτε, αγωνίστηκε σε Α.Ο Κορωπίου, Απόλλωνα Σμύρνης, Άγιο Δημήτριο, ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ΠΦΟ Πανόπουλου, ΑΟ Γλυφάδας, Ρούβα, Καλαμάτα, Διαγόρα Σεβαστής, Αχαϊκή, Φωστήρα, Κερατσίνι, Θύελλα Ραφήνας, με τον ΑΟ Πυλίου να αποτελεί τον τελευταίο του ποδοσφαιρικό σταθμό. 

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 3/11/1988 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για να αγωνιστεί τη σεζόν 2007-2008 στο Κορωπί και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχοντας 15 συμμετοχές. Τη διετία 2008-2010 άνηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης, για να αγωνιστεί στον Άγιο Δημήτριο την επόμενη σεζόν. Το 2011-2012 μετακινήθηκε στους Πόντιους Κατερίνης και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αγωνιζόμενος σε αρκετά ματς.

Την περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε το α' εξάμηνο στο Πανόπουλο και στο β' εξάμηνο στην Γλυφάδα.

Ακολούθησαν οι Διαγόρας Σεβαστής, Αχαϊκή, Φωστήρας (κατέκτησε το πρωτάθλημα στο τοπικό), Θύελλα Ραφήνας, Άγιος Δημήτριος.

Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στο Κερατσίνι όπου έκανε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, για να αγωνιστεί το β' εξάμηνο στον ΑΟ Πυλίου όπου είχε καθοριστικό ρόλο στην εκπληκτική πορεία του νησιώτικου συλλόγου στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, γεγονός που το αποτυπώνουν οι δέκα συμμετοχές στο β' εξάμηνο.

Με την κίνηση αυτή αποδεικνύεται η διάθεση που υπάρχει στο σύλλογο να ενισχύσει την ομάδα σε όλες τις γραμμές με ποιοτικές μονάδες ώστε να διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις στο νέο πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35