social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο επιτελείο του Αρη Καλαμακίου ο Ζησόπουλος

Στο επιτελείο του Αρη Καλαμακίου ο Ζησόπουλος

Ο Άρης Καλαμακίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Θανάση Ζησόπουλο (δεξιά στη φώτο), ο οποίος θα είναι συνεργάτης του προπονητή Μιχάλη Λυκερίδη στον πάγκο του συλλόγου.

 

Ο Θανάσης Ζησόπουλος είναι πτυχιούχος διπλώματος UEFA C. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Χαραυγιακού όπου διατέλεσε και αρχηγός του μέχρι και στο αντρικό τμήμα. Συνέχισε σαν ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής μέχρι το επίπεδο της Δ Εθνικής και αγωνίστηκε σε πολλές ιστορικές ομάδες της Αθήνας όπως Τερψιθέα Γλυφάδας, Θρίαμβος Αθηνών, Δόξα Βύρωνα, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, Διάνα Ηλιούπολης, ΓΣ Καισαριανής, Πανιώνιος Καισαριανής απ' όπου και σταμάτησε την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών.
Σαν προπονητής ακαδημιών δούλεψε στην Τερψιθέα Γλυφάδας για 2 χρόνια και για 1 χρόνο στην ακαδημία της Λαύρας Αργυρούπολης. Ταυτόχρονα υπήρξε μέλος του δικτύου ακαδημιών του ΠΑΟ.
Αναφερόμενος στους στόχους του Άρη Καλαμακίου στην νέα αγωνιστική περίοδο, υποστήριξε:
«Την φετινή χρονιά ο στόχος της ομάδας του Άρη Καλαμακίου - σαν νεοφώτιστη στην κατηγορία - είναι πρωτίστως η παραμονή. Είναι ένας πολύ δύσκολος στόχος, αλλά με πολλή δουλειά και προσπάθεια από όλους τους παίχτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση πιστεύω θα τον πετύχουμε».
Ο Θανάσης Ζησόπουλος εκφράστηκε επίσης για τον προπονητή του Άρη, τον Μιχάλη Λυκερίδη:
«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που θα δουλέψω δίπλα σε έναν πολύ έμπειρο προπονητή όπως είναι ο Μιχάλης Λυκερίδης. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκε. Επίσης ευχαριστώ την διοίκηση. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους και να βοηθήσω - από την πλευρά μου - στο μέγιστο ώστε να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας και ότι καλύτερο μπορούμε μέσα στη σεζόν».
Υπενθυμίζουμε: Η πρώτη συγκέντρωση του ανδρικού τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Αυγούστου. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας για την νέα χρόνια αρχίζουν στις 29 Αυγούστου.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35