social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία κίνηση με Τζαμαλή οι Λύκοι Χαϊδαρίου

Σπουδαία κίνηση με Τζαμαλή οι Λύκοι Χαϊδαρίου

Η περίπτωση του Βασίλη Τζαμαλή εξέταζαν εδώ και ημέρες οι Λύκοι Χαϊδαρίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας.

Ο ικανότατος στράικερ που αποδεσμεύτηκε πριν από λίγες ημέρες από την ΑΕ Μεταμόρφωσης βρίσκονταν ψηλά στη λίστα του συλλόγου των δυτικών προαστίων καθώς η θέση του κυνηγού παρέμενε κενή στο ρόστερ τους.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας αφού κινήθηκαν με μεθοδικότητα και κάτω από άκρα μυστικότητα έκαναν δικό τους έναν ικανότατο επιθετικό που θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος.

Η περίπτωση Βασίλη τζαμαλή φαντάζει ιδανική καθώς μιλάμε για ένα πρόσωπο που έχει δείξει τις αρετές του στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Αλλωστε αν δει κανείς σε σύνολο τα γκολ που έχει σημειώσει ο Τζαμαλής στο πρωτάθλημα της β κατηγορίας των Αθηνών με τον Άρη Πετρούπολης, Θρίαμβο Χαϊδαρίου και την Κηπουπολη θα αντιληφθεί την ικανότητα επιθετικού.

Αφού συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες ο "Τζάμα" συμφώνησε και επιστρέφει στο Χαϊδάρι απλώς αυτή τη φορά για λογαριασμό των Λύκων.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35