social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έπιασαν δουλειά στον Άρη Καλαμακίου – Ικανοποίηση Λυκερίδη

Έπιασαν δουλειά στον Άρη Καλαμακίου – Ικανοποίηση Λυκερίδη

Στον αγώνα για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα σταθεί επάξια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ βρίσκονται άπαντες στον Άρη Καλαμακίου από την περασμένη Δευτέρα (8/8).

Στο β' δημοτικό αθλητικό κέντρο Αλίμου ο Μιχάλης Λυκερίδης είχε στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές, στους οποίους ανέλυσε το πρόγραμμα της προπαρασκευής του τμήματος, το οποίο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαιρου. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.ariskalamakiou.gr), ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Είμαι χαρούμενος με τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά. Η προετοιμασία μας περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, μερικές εκ των οποίων θα είναι διπλές. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πολύ τυχεροί και δεν ξεχνάμε ότι δουλεύουμε σε μια πρωταθλήτρια ομάδα όπως είναι ο Άρης που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στη Β' Κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για όλους. Εργαζόμαστε σε ένα σωματείο πρωταθλητισμού. Φυσικά ο ρόλος μας φέτος είναι ξεκάθαρος και τον ανέλυσα στους παίκτες. Ως νεοφώτιστοι έχουμε ως μοναδικό προσανατολισμό να παραμείνουμε στην Α' Κατηγορία». Ο Μιχάλης Λυκερίδης ξεκαθάρισε ότι το δυναμικό της ομάδας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, υποστηρίζοντας ότι ο Άρης θα προσπαθήσει να ενισχυθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, τέλη Σεπτεμβρίου. Ο προπονητής του Άρη θα δώσει ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή και τη Δευτέρα, με τον ίδιο να τονίζει: «Θα πάρουμε μια ανάσα για να... πέσουμε στη συνέχεια με τα μούτρα στην δουλειά. Με δουλειά και προσήλωση στον στόχο θα τα καταφέρουμε».

Kalent_Tryfonidis_Lolos_Eleftheriadis.jpg

Τέσσερις από τους νεοαποκτηθέντες του Άρη Καλαμακίου: Ομάρ Καλέντ, Πέτρος Τρυφωνίδης, Χρήστος Λόλος και Κώστας Ελευθεριάδης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35