social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ματσάρα και φιλική ισοπαλία για Δόξα και Τράχωνες (3-3)

Ματσάρα και φιλική ισοπαλία για Δόξα και Τράχωνες (3-3)

Δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για την Δόξα Βύρωνος σήμερα, που αποζημίωσε με τις φάσεις και τα γκολ όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Και σε αυτό το παιχνίδι οι δυο προπονητές, Μαρίνος Βλαχόγιαννης και Αντώνης Τσμπάκης έκαναν πολλές δοκιμές σε σχήματα και παίκτες δίνοντας ξανά χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Οι Τράχωνες προηγήθηκαν με κεφάλια του Γιατρά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Τάσο Μίζιο να ισοφαρίζει με όμορφη προσπάθεια μετά από κάθετη πάσα του Φυρίγου και να στέλνει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο ημίχρονο . Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τράχωνες προηγήθηκαν ξανά με τον Πλούμη να φέρνει η Δόξα την ισοφάριση μετά από εκτέλεση κόρνερ.Το 3-2 για την ομάδα του Βύρωνα έκανε ο Βάσος με προβολή στην κίνηση στο ύψος της μικρής περιοχής από σέντρα του Καζαντζή.Προς το τέλος του παιχνιδιού ο ΑΟΤ ισοφάρισε για το τελικό 3-3 με τον Μερετσόλια. 

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Μαρίνος Βλαχογιάννης)Μεϊμάρογλου, Μιζιος Σ., Νασιόπουλος, Λιακόπουλος, Χουχουλής, Κοσσυβάκης, Τσελεπής, Στάθης, Μιζιος Τ., Φυριγος, Ζευκιλής.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ρωμανός, Καζαντζής, Τσαουρδας, Χαλβατζής, Τσακλάνος, Νικόλας, Βάσος, Χριστοδουλάκης, Βουτάς.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Ευαγγέλου, Πρόι, Κουτρας, Γιατράς, Στεφανής, Μανωλιάδης, Κικίδης, Τσιουρης, Καραγιάννης, Δημογιάννης, Πλουμης.

Δανδράκης, Μερετσόλιας, Καραμπάτσης, Κουμπαρούλης, Τσαπατσάρης, Μαργαρίτης, Καραγιάννης, Κολλινιάτης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35