social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη η Δόξα Βύρωνος στο γειτονικό ντέρμπι (1-0 τον ΓΣ Καισαριανής)

Φιλική νίκη η Δόξα Βύρωνος στο γειτονικό ντέρμπι (1-0 τον ΓΣ Καισαριανής)

Θετικό ήταν το μήνυμα που έστειλε η Δόξα Βύρωνος στην πρόβα τζενεράλε για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Σε φιλικό παιχνίδι διάρκειας 70 λεπτών που έγινε στο γήπεδο της Εργάνης νωρίτερα, σήμερα (7/9) το απόγευμα, η ιστορική ομάδα επικράτησε με 1-0 απέναντι στον ΓΣ Καισαριανής και, πλέον, στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς με τον Χαλκηδονικό για την α' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ την ερχόμενη Κυριακή. Οι κυανόλευκοι έδωσαν χώρο στον αντίπαλό τους και ευτύχησαν να χτυπήσουν σε μία από τις αντεπιθέσεις τους, πετυχαίνοντας στο 23ο λεπτό του β' ημιχρόνου το γκολ της επικράτησης χάρη σε κοντινό πλασέ του Τσακλάνου. Από την άλλη, προβλημάτισαν οι κιτρινόμαυροι με την εικόνα τους, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, δείχνοντας ότι χρειάζονται ακόμη δουλειά για να παρουσιαστούν έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αναζήτησαν τον ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης στο παιχνίδι τους, όμως δεν μπόρεσαν να μπουν πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στις περιπτώσεις που το κατάφεραν, οι τελικές προσπάθειες δεν ήταν οι καλύτερες, ενώ σε ορισμένες από αυτές επενέβη σωτήρια και ο γκολκίπερ Χριστοδουλάκης.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Μαρίνος Βλαχογιάννης): Χριστοδουλάκης, Τσακναρής, Σ. Μίζιος, Ρωμανός, Λιακόπουλος, Κοσσυβάκης, Βάσος, Τσακλάνος, Καρατσομπανάκης, Τσαουρδάς, Ζευκιλής

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Τζάρτζαλος, Τσελεπής, Χουχουλής, Φυρίγος, Ψωμάς, Κουτσαυτίκης, Ναπολέων

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης): Ντόνι, Σκόρδος, Μαρίνης, Πλακάλι, Γιαννουλάκης, Αϊβάζης, Μιράκα, Μακαρονάς, Γεωργίου, Αγκόλι, Λιάπης

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Μπαριαμπάς, Σούλκο, Βούλγαρης, Τζίτζης, Χαλιλάι, Νίκου, Γκλεζάκος, Πεμάι, Σιάνος, Κασάπης, υπό δοκιμή.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35