social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή και πρόκριση για Χολαργό στο Χαϊδάρι (1-2)

Ανατροπή και πρόκριση για Χολαργό στο Χαϊδάρι (1-2)

Με... φόρα από την εξαιρετική, περσινή του σεζόν μπήκε στις επίσημες υποχρεώσεις της νέας ο Χολαργός και έστειλε μήνυμα πως είναι έτοιμος για να πρωταγωνιστήσει πάλι!

Στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ το συγκρότημα του Σπ. Μόχλα πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στο Χαϊδάρι απέναντι στην τοπική ομάδα, σε ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο ανταγωνιστικών συνόλων, που απέδειξαν πως δικαιούνται να έχουν ψηλά τον πήχη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να φτάσουν στην πρόκριση με ανατροπή μέσα σε ένα τρίλεπτο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρώς την υπεροχή, φτάνοντας περισσότερες φορές με αξιώσεις μπροστά στην εστία. Μάλιστα, πήραν το προβάδισμα στο 28ο λεπτό χάρη σε μονοκόμματο σουτ του Κρέμπι (1-0). Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε κάτι το σπουδαίο, παρά την αναποτελεσματική προσπάθεια του Χολαργού να δημιουργήσει αξιόλογη φάση. Ωστόσο, με την επιστροφή από την ανάπαυλα τα πάντα άλλαξαν! Στο 48ο λεπτό ο Μπόλης με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (1-1) και δύο λεπτά μετά (50') ο Σκούμας αιφνιδίασε τον Καλαματιανό και με μακρινό, συρτό σουτ, έγραψε το 1-2! Έχοντας, πλέον, καλύτερη ψυχολογία, ο Χολαργός ήλεγξε το παιχνίδι απέναντι στο Χαϊδάρι που άργησε να αντιδράσει. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι άσκησαν κάποια πίεση προς την εστία του Μολφέση, είχαν ορισμένες καλές στιγμές κυρίως από στατικές φάσεις και σέντρες, ενώ στο 73' ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Αποστολόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μία μεγάλη πρόκριση σε μία δύσκολη έδρα.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Κωτσοβίλης-Κόλλιας

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης, Καμπεράι, Ζίζηλας, Μπιταξής, Αντωνόπουλος (89' Λαγός), Γιαννακόπουλος (51' Καββαδίας), Τσιούλος, Παληγεώργος (68' Ζαχαρίου), Αποστολόπουλος, Κρέμπι

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης (46' Ζαχαρόπουλος), Μιχελής, Βλασόπουλος, Τσίρος, Κοντογιάννης, Μπαλαχτσής (74' Πιπεράς), Κετσετζόγλου (90' Σβίγγος), Τσιαντής (46' Μπόλης), Σκούμας (85' Καρράς).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35