social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το αποφασιστικό Καλαμάκι πέταξε εκτός Κυπέλλου τον Πανερυθραϊκό (1-0)!

Το αποφασιστικό Καλαμάκι πέταξε εκτός Κυπέλλου τον Πανερυθραϊκό (1-0)!

Δεν έχει προλάβει ακόμα να αγωνιστεί στην Α' Κατηγορία έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου του την περσινή σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, το Καλαμάκι δείχνει πως είναι πανέτοιμο για τα σαλόνια! Στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, η ομάδα του Απ. Καφτάνη είχε την αποφασιστικότητα που χρειαζόταν για να νικήσει με 1-0 τον Πανερυθραϊκό και να τον αποκλείσει από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ! Η επιτυχία των νεοφώτιστων αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν συνυπολογίσει κανείς ότι επιτεύχθηκε απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο, που έχει στο ρόστερ του και μερικούς από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές των αθηναϊκών γηπέδων!

Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 67ο λεπτό με όμορφη ενέργεια και πλασέ του Γεροντάρη, έπειτα από γύρισμα του Κάλλου, σε μία αναμέτρηση που κατά τα άλλα είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Τράντας-Μπάγιας

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Απόστολος Καφτάνης): Σανταμούρης, Κοτόπουλος, Σιδεράς, Κίλιας, Ν. Αθανασίου, Αργύρης, Σαραντινός, Παυλίδης (90' Λεΐσος), Κάλλος, Γεροντάρης, Αθ. Αθανασίου (79' Τζιβελέκης)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου): Τσαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Γκριτζάς (78' Καρδάμης), Νταλένγκα (46' Λελούδας), Βαρκαρώτας (60' Μπαλής), Λουκάς (78' Χάμπας), Απειρανθίτης, Φραγκάκης (71' Τσουμάνης), Μιχαλόπουλος, Μπαμπαλούκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35