social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης (1-1)

Βαθμό στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης (1-1)

Είχε πάθος, γκολ, δοκάρια, αρκετό κόσμο, όχι όμως και... νικητή το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου.

Ηράκλειο και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν το παρθενικό τους «ταξίδι» στην Α' κατηγορία με θετικό αποτέλεσμα. Οι «νερατζούρι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 13ο λεπτό με σουτ του Γκρέμι (1-0), όμως λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι έφεραν το ματς στα ίσια με σουτ του Τσερώνη (1-1). Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Παρασκευόπουλος «σημάδεψε» δύο φορές δοκάρι της αντίπαλης εστίας, την πρώτη με εκτέλεση κόρνερ (57') και τη δεύτερη με σουτ (65'). Το τελευταίο σφύριγμα, ωστόσο, βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Τζανής-Καφρίτσας

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλλας, Παρασκευάς, Λιαπίδης, Ανδρέου (77' Ιωαννίδης), Καλιακούδας, Βλάχας, Μούτσος, Αυγέρης, Χέλμης (65' Τσίχλας), Παρασκευόπουλος, Γκρέμι (75' Ηλιακίδης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ. (Σάκης Βερούτης): Στεφανίδης, Αποστόλου, Βιτορεάνου, Καραβίδας, Οκσίσογλου (90' Μπαμπούλας), Παρασίδης, Τσερώνης, Τσάκωνας, Τσιγκόπουλος (85' Παπασταύρος), Σιδηρόπουλος, Πρίντεζης (65' Κόκκινος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35