social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερός ο Νεοπεντελικός, πέρασε με δέκα από τη Λυκόβρυση (1-3)!

Φοβερός ο Νεοπεντελικός, πέρασε με δέκα από τη Λυκόβρυση (1-3)!

Η νίκη της ημέρας στη Β' Κατηγορία σημειώθηκε στο διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης-Μεταμόρφωσης και την πέτυχε ο Νεοπεντελικός!

Παρότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα από το 5ο λεπτό (!), η ομάδα της Πεντέλης πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και κατέβαλε με 3-1 τον νεανικό ΑΟΛ! Με το... καλημέρα, λοιπόν, στο παιχνίδι ο γκολκίπερ Θανάση αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή ανέτρεψε αντίπαλό του ευρισκόμενο σε προφανή θέση για γκολ. Θέση κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων πήρε ο... στόπερ Μαρουλίδης, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε! Στο 12ο λεπτό ο Ι. Φάκης άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1), στο 20' ο Δ. Φάκης πήρε... σειρά, γράφοντας με κεφαλιά το 0-2 και δύο λεπτά μετά (22') ο Καραγιάννης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ για τον... αφηνιασμένο Νεοπεντελικό (0-3). Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχου, ήταν να μειώσουν στο 60' για το τελικό 1-3 με σουτ του Παπαχρήστου.

Διαιτητές: Π. Τσολακίδης, Ζήσης-Παπαγεωργίου

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Μυγκάκης, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Θ. Σαλούστρος (72' Κορρές), Κρασνίσκι (33' Απέργης), Τασιούδης, Παπαχρήστος (81' Γκέκας), Χρυσογονίδης (81' Ζάκα), Γιαλίνης (33' Καρβέλης)

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Απόστολος-Δημήτρης Μιχαλόπουλος): Θανάση, Μπουλάνας (46' Σαγματόπουλος), Ψύλλος, Μαρουλίδης, Παππάς, Δ. Φάκης, Κωνσταντάκης (68' Τζανετής), Ξένος (46' Ράπτης), Καραγιάννης, Ι. Φάκης (90' Μεταξάς), Λυμπούσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35