social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στον Βύρωνα για Αθηναϊκό και ΑΟ Περιστερίου (1-1)

Μοιρασιά στον Βύρωνα για Αθηναϊκό και ΑΟ Περιστερίου (1-1)

Ένα πολύ όμορφο, κλασικό παιχνίδι πρώτης κατηγορίας, έγινε σήμερα (25/9) το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ.

Αθηναϊκός και ΑΟ Περιστερίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, σε ματς που είχε καλό ρυθμό και φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους, όμως ο Γεωργακόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μπρκοβιτς στο 28'. Δέκα λεπτά μετά ο Κατσούλας αποδείχθηκε πιο... ψύχραιμος από το ίδιο σημείο και έδωσε το προβάδισμα στους «λόρδους» (1-0), όμως στο δεύτερο μέρος οι «ροσονέρι» αντέδρασαν και απέφυγαν την ήττα. Συγκεκριμένα, στο 67ο λεπτό ο Ρίζος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπούζας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Γαλάνης-Καλοπίσης

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Ρούμπας, Μαρίνης, Θεοδοσίου (46' Βάρρας), Βουλτσίδης, Παναγόπουλος, Παππάς, Ασκοτίρης (46' Ταρσαναλής), Κατσούλας, Σέχι, Τσοπανάκος (88' Σταθόπουλος), Τραγουστής

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θανάσης Βάλσαμος): Φουρνιαράκης, Τρόκα, Ι. Μπούζας, Διονυσόπουλος, Σετελλάρι, Ζιάμπρας, Α. Ζαφειράτος (83' Παπαδάτος), Γ. Ζαφειράτος (60' Μητσόπουλος), Μπρκοβιτς (60' Λάνη), Ρίζος, Γεωργακόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35