social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανδρέας Μαντζούνης: Ιδιαίτερο είναι το ματς για τον κόσμο όχι για εμένα και τον αδερφό μου!

Ανδρέας Μαντζούνης: Ιδιαίτερο είναι το ματς για τον κόσμο όχι για εμένα και τον αδερφό μου!

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Ηλυσιακού για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στο γήπεδο "Γρηγόρης Λαμπράκης" κόντρα στον ΑΟ Μελισσίων για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Νίκου Λέκκα καθώς ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο που κληρονόμησε στο δικέφαλο μετά το φιλικό με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Η ιδιαιτερότητα του αγώνα για τον προπονητή του Ηλυσιακού, Ανδρέα Μαντζούνη είναι πολύπλευρη αφενός μεν διότι θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που στην άκρη του πάγκου της βρίσκεται ο αδερφός του, Αλέξης και αφετέρου διότι αποτελεί ερωτηματικό πως θα εμφανιστούν οι παίκτες του μετά την 15νθήμερη αποχή.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή που σχολίασε τα εξής

"Το ματς είναι πολύ δύσκολο καθώς όλες οι ομάδες στου Ζωγράφου θα έρχονται για να "κλέψουν" κάτι. Είναι στο χέρι μας πως θα παρουσιαστούμε καθώς πρέπει να έχουμε υπομονή αφού ο αντίπαλος προπονητής δουλεύει πολυ καλά στην αμυντική λειτουργία. Ξέρουν ότι διαθέτουμε καλή ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε. Είναι διαφορετικό ματς της Κυριακης σε σχέση με εκείνο με τους Τράχωνες και θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι".

Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα δεδομένου ότι προπονητής στην αντίπαλη ομάδα βρίσκεται ο αδελφός του, Αλέξης, ο κ. Μαντζούνης σχολίασε

"Για εμένα θα είναι ένα συνηθισμένο ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια η ιδιαιτερότητα περισσότερο είναι για τον κόσμο αφού κοντράρονται στους δυο πάγκους δυο αδέρφια. Και οι δυο θα θέλουμε να κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα, στη λήξη ότι και να έχει γίνει θα παραμείνουμε αδέρφια, δεν αλλάζει κατι". 

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του σε περίπτωση νίκης και στραβοπάτημα του Χολαργού αποκτά προβάδισμα για την 1η θέση, ο κ. Μαντζούνης πρόσθεσε

"Όχι είναι πολύ νωρίς. Εμείς αυτό το οποίο έχουμε κρατησει μέχρι τώρα και μας δίνει θάρρος είναι το πως θα παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο. Εφόσον έχουμε το πρόσωπο που παρουσιάζαμε στα φιλικά και στον Άλιμο την πρώτη αγωνιστική δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35