social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστια ψυχή και μεγάλο διπλό για τους Αγιους Αναργυρους στα Σούρμενα

Τεράστια ψυχή και μεγάλο διπλό για τους Αγιους Αναργυρους στα Σούρμενα

Με το διπλό απέδρασε από την έδρα των Σουρμένων οι Άγιοι Ανάργυροι αφού επικράτησαν της ομώνυμης ομάδας με 0-1 κάνοντας το 2Χ2, δίνοντας παράλληλα αξία στη νίκη της πρεμιέρας επί του Άγιαξ Ταύρου.

Η Ένωση παρότι αγωνίστηκε για 73' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κατσάρα με απευθείας κόκκινη στο 17' πήρε αυτό που ήθελε αφού έπαιξε στοχευμένα και με πλάνο βγάζοντας πίεση μέχρι το 90+7'.

Στο 4' ο Αρσενίου έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 17' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Κατσάρα με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα πάνω στον Φαμπίνιο (ο κ. Μαράνος θεώρησε ότι ήταν τελευταίος παικτης). Στη συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Στο 18' το φάουλ του Φαμπίνιο πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 32' ο Πετανάι μετά από προσωπική ενεργεια νίκησε τον αντίπαλο αμυντικό και έκανε το γύρισμα όμως ο Κατσίβελας δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε. Στο 41' ο Φωτόπουλος έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ ο Μαργαρίτης στο 43' είδε το σουτ από απόσταση να μην βρίσκει στόχο.

Στο 45' στην τελευταία φάση του α' μέρος ο Πετανάι επιχείρησε να σκοράρει όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

Στην επανάληψη όλοι περίμεναν ότι τα Σούρμενα με αριθμητικό πλεονέκτημα θα μονοτονούσαν όσον αφορά τις επιθετικές δραστηριότητες. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού οι Άγιοι Ανάργυροι έβγαλαν περισσότερο πάθος, ακολούθησαν πιστά το 4-4-1 του Χρήστου Πιπίνη και κατάφεραν σε μια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν να βρουν δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 57' ο Τάσος Ζαρκαδούλας έκλεψε τη μπάλα λίγο πιο κάτω από το κέντρο και αφού οδήγησε σωστά μέχρι την περιοχή του Αθανασόπουλου έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο αμυντικό και να καταλήγει αργά και βασανιστικά στα δίχτυα του Πειραιώτη γκολκιπερ.

Το γκολ αυτό αρκούσε για να δώσει τη νίκη στην Ένωση, που στη συνέχεια διαχειρίστηκε άψογα το ματς και εάν εξαιρέσουμε τα σουτ των Νομικού και Μαρινάκη που πέρασαν αρκετά μέτρα άουτ δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο μπροστά από την εστία τους.

Διαιτητής ήταν ο Μαράνος με βοηθούς. Βαμβακά και Καλοπίση.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταμπραντζής) Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Μιχελής, Μακρυνόρης (43' λ.τρ. Νομικός), Τσομπάνης (76' Περμπάσα), Μαργαρίτης, Πετριτάι (27' λ.τρ. Οικονόμου Π.), Μασάντο, Αρσενιου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Χαραλάμπους, Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (67' Κατσίβελας), Αρβανιτάκης (87' Κωσταδήμας), Φωτόπουλος, Πετανάι, Παπουλιδης.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35