social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έσπασε το... ρόδι η Δόξα Βύρωνος, 4-0 την Κοψαχείλα

Έσπασε το... ρόδι η Δόξα Βύρωνος, 4-0 την Κοψαχείλα

Το ντεμπούτο του Δημ. Κωνσταντόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Βύρωνος συνοδεύτηκε από καλό ποδόσφαιρο και ευρεία νίκη!

Στο γήπεδο της Εργάνης η ιστορική ομάδα επιβλήθηκε της Κοψαχείλας με 4-0 και πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ. Στο 25ο λεπτό ο Νικόλας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0), με τον Χαλβατζή να διαμορφώνει το 2-0 με σουτ δέκα λεπτά μετά (35'). Στο 63' ο Ζευκιλής έγραψε το 3-0 με πλασέ, για να έρθει στο 73ο λεπτό ο Ρωμανός και με πλασέ να πετύχει το τελικό 4-0. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 54ο λεπτό λόγω αποβολής του Πρέντσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Πατεράκης, Αναστασόπουλος/Τσιγγέλης-Παγούνης

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (74' Τσακνάρης), Βούτας, Ρωμανός, Λιακόπουλος (70' Κουκούλης), Τσακλάνος, Χαλβατζής (63' Τσελέπης), Κοσσυβάκης (63' Φυρίγος), Νικόλας, Ζευκιλής, Κουτσαυτίκης (74' Βάσος)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Μοσχοβίτης, Ψαθάκης (58' Ραζακιάς), Ίμπρο, Μπαξεβανίδης, Πρέντσε, Μουχαμέτι, Φύτρος (58' Μπετχάβας), Τζουμάκας (68' Αγγελόπουλος), Ζαφείρης (78' Κεφαλάς), Φωτόπουλος, Ασημακόπουλος (46' Περιμένης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35