social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά κορυφή ο ΓΣ Αργυρούπολης, 3-1 τον Αρίονα

Σταθερά κορυφή ο ΓΣ Αργυρούπολης, 3-1 τον Αρίονα

Την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές πανηγύρισε ο ΓΣ Αργυρούπολης και παρέμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ.

Οι «πορτοκαλί» πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο Υμηττού, όπου επικράτησαν με 3-1 του τοπικού Αρίονα. Στο 31ο λεπτό ο Γοργάκης ευστόχησε σε πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Χρήστου για το 0-1, με τον Παπαργύρη να ισοφαρίζει στο 47' με πλασέ (1-1). Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στη νίκη, πετυχαίνοντας δύο γκολ μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ του Χριστογιάννη στο 70' και κεφαλιά του Γκοβίλα σε κόρνερ του Γοργάκη στο 75'.

Διαιτητές: Κάρνης, Κρασώνης-Κασίδης

ΑΡΙΩΝ (Θανάσης Πολύμος): Τσιμουράκος, Κυριαζής, Ράντσι (88' Φύτρος), Μπουρλέσης, Ζουμπόπουλος, Πρίντζιος (81' Καραχάλιος), Παπαργύρης (81' Τρακάδας), Τοπαλίδης, Ζάρκα, Καραγεώργος (88' Μακραδήμας), Ντερβίσι.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστάκης, Ζυγούρης, Γκοβίλας, Ασημάκης, Γοργάκης (88' Μπάιλας), Χρήστου (88' Μπακάλης), Λεβέντης, Κωστόπουλος (83' Ντουζίνης), Χριστογιάννης (83' Ρουμπελάκης), Γιαννούκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35