social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτος βαθμός για Αμπελοκήπους, 1-1 με Νεοπεντελικό στα Μελίσσια

Πρώτος βαθμός για Αμπελοκήπους, 1-1 με Νεοπεντελικό στα Μελίσσια

Μια... ανάσα από την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ βρέθηκαν σήμερα (6/11) οι Αμπελόκηποι, όμως στο τέλος πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 από τον Νεοπεντελικό στο γήπεδο των Μελισσίων.

Μόλις στο 8' ο Βουρλής έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους (0-1), με τον Φάκη να λυτρώνει τους γηπεδούχους στο 87' (1-1). Ο Νεοπεντελικός αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 45' λόγω αποβολής του Κωνσταντάκη απευθείας με κόκκινη κάρτα, ενώ στο 65' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Λάλι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Παπαηλίας-Παπαγεωργίου

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Αφοί Μιχαλόπουλου): Κουτρουμάνος, Κούκουρας (72' Ράπτης), Μεταξάς (46' Ξένος), Στάππας, Παππάς, Φάκης, Κωνσταντάκης, Γ. Σαγματόπουλος (29' λ.τρ. Μαρουλίδης), Χαλίλι (46' Νικολάου), Σ. Σαγματόπουλος (56' Κατσουγιάννης), Λυμπούσης

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου): Μάκο, Βλάχος (60' Πιλίκας), Χίνος (60' Κερασίδης), Μακρής, Γκόφας, Μιζίου, Ανδριόπουλος (88' Πίτσος), Λάλι, Βουρλής, Τοπάλης (72' Ρεσίτης), Κάρο (72' Σταυρακάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35