social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Μπέτσκο έστειλε τη Διάνα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, 3-1 στα πέναλτι τη Θύελλα

Ο Μπέτσκο έστειλε τη Διάνα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, 3-1 στα πέναλτι τη Θύελλα

Μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα, Άντι Μπέτσκο που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, η Διάνα Ηλιούπολης πήρε την πρόκριση στην ψυχοφθόρο διαδικασία επικρατώντας της σκληροτράχηλης Θύελλας Αγίου Δημητρίου με 3-1 (0-0 καν. Διάρκεια, 0-0 παράταση).

Οι ''κυανέρυθροι'' παρά τις απουσίες των Φάρου και Φωστέρη και το γεγονός ότι προέρχονταν από ένα απαιτητικό ματς με τον ΓΣ Καισαριανής πήραν αυτό που ήθελαν στην ρωσική ρουλέτα, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ (στους 16). 

Από την άλλη η Θύελλα του Βαγγέλη Γιαννόπουλου είχε τις απουσίες των Παπανδρέου και Τζίφα, με τον έμπειρο προπονητή να δίνει ανάσες και στον Έκτορα Πατρίκιο, αφού υπάρχει και το ματς με τα Σουρμενα την Κυριακή το πρωί.

Στα του αγώνα τώρα, μόλις στο 2' ο Ηλίας Κουσάνας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπαρδάκης που έπιασε την κεφαλιά είδε τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 11' ο Ποντικάκος βρέθηκε σε θέση βολής όμως το πλασέ του πέρασε άουτ, ενώ στο 16' μετά από φάση διαρκείας, Ποντικάκος σούταρε και ο Ευθυμίου που μπήκε στην πορεία της μπάλας και έκανε την κεφαλιά είδε τον Τουρναβίτη να διώχνει εντυπωσιακά.

Στην μοναδική ευκαιρία της Θύελλας στο α' μέρος το σουτ του Φραγκιαδάκη τράνταξε το δοκάρι.

Στην επανάληψη η Διάνα συνέχισε να πιέζει, όμως η Θύελλα ''ζωντάνεψε'' επιθετικά με τον Έκτορα Πατρίκιο, με την πρώτη φάση να γίνεται στο 65'. Ο Ζώης έχασε μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά ώστε να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους μετά τη σέντρα του Καζάκου με το 0-0 να διατηρείται.

Στο 80' μετά από σύγχυση στη καρέ του Τουρναβίτη, ο Χάλος δεν μπόρεσε από μισό μέτρο να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά, η Θύελλα ήταν επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση και λίγο έλλειψε να το "πληρώσει" η Διάνα. Συγκεκριμένα στο 89' και 90+1' ο Έκτορας Πατρίκιος έφυγε στην πλάτη της άμυνας όμως οι προσπαθειες του δεν βρήκαν στόχο προς ανακούφιση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Άντι Μπέτσο.

Στην παράταση δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο λόγω της κόπωσης, πλην του ωραίου σουτ του Έκτορα Πατρίκιου στο 113' που πέρασε μόλις αουτ.

Τα λεπτά κυλούσαν δραματικά με την αγωνία να φτάνει στο κατακόρυφο αφού το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί που η Διάνα ήταν πιο ψύχραιμη και χάρη στο τερματοφύλακα της, Άντι Μπέτσκο πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φαση.

Διαιτητής ήταν ο Σύψας.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

0-1 Γαλάνης

1-1 Χάλος

Αστοχεί ο Τσακογιωργας (απόκρουση Μπέτσκο)

2-1 Μπαρδάκης

Αστοχεί ο Καπαματζιάν (αποκρουση Μπέτσκο)

3-1 Παπατζίμας

Αστοιχεί ο Νταλάκας (Απόκρουση Μπέτσκο)

ΔΙΑΝΑ (Γιάννης Κουσάνας) Μπέτσκο, Δάρρας, Ποντικάκος, Κατσιάνης, Νίκολι, Μπαρδάκης, Κουσάνας (48' Χάλος), Καζάκος, Παπατζίμας, Ευθυμίου (63' λ.τρ. Κριτσωτάκης), Ζώης (103' Τζεμάρης).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος) Τουρναβίτης, Πατρίκιος Γ. (54' λ.τρ. Νταλάκας), Δημητρίου (78' λ.τρ. Αποστολόπουλος), Γαλάνης, Κυριαζής, Μανουσέλης, Λαγοπάτης, Κουμουνδούρος, Πετράκης (66' Καπαματζιάν), Βλαχάκης (46' Πατρίκιος Ε.), Φραγκιαδάκης (77' Τσακόγιωργας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35