social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας Αιγάλεω 1-0 τα Ιλίσια 2004

Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας Αιγάλεω 1-0 τα Ιλίσια 2004

Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας Αιγάλεω που επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο ΔΑΚ των Ιλισίων 2004.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι αφού μετά τα πρώτα 20' κυριάρχησαν στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις πλην το δοκάρι του Μπούση στο 11'.Α

Μόλις στο 4' οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία αφού μετά από κάθετη πάσα ο Μίχας βγήκε απέναντι από τον Ξενιτίδη και πλάσαρε όμως ο τερματοφύλακας των Ιλισίων 2004 έδιωξε σε κόρνερ. Στο 11' ο Μπούσης για τα Ιλίσια 2004 έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 24' ο Καλλίλας από τα δυο μέτρα μετά από πάσα του Μίχα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ξενιτίδη αφού έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 26' ο Καλλίλας έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 27' ο Μίχας που έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ρήγου είδε τον Ξενιτίδη ενστικτωδώς να διώχνει και τη μπαλα να βρίσκεται και το δοκάρι. Στο 29' ο Καρακασίδης έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ, για να έρθει ο Καλλίλας 1' αργότερα και απωλέσει ακόμη μια φάση.

Στο 32' ο Γιάννης Μελλής στάθηκε πιο τυχερός αφού με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Στην τελευταία φάση του α' μέρους ο Καλλίλας έκανε τη σέντρα όμως ο Μίχας δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Ξενιτίδη.

Στο β' μέρος ο ρυθμός έπεσε με τα Ιλίσια 2004 να μην μπορούν να απειλήσουν αφού τους έλλειψε η δημιουργία.

Στο 61' ο Πιπίνης επωφελήθηκε από τις κίντρες και έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ ενώ στο 82' ο Καρακασίδης έκανε το φάουλ με τον Ξενιτίδη να διώχνει.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Στέλιος Γιάκας) Κοτσαδάμ, Ρήγος, Μελής Ε., Σπυροπάλη, Ανταλής, Πιπίνης, Τζαβάρας Θ. (69' Σιδηρόπουλος), Μιχας, Μελης Ι. (77' Κάσσος), Καρακασίδης, Καλλίλας (82' Τζαβάρας Υ.).

ΙΛΙΣΙΑ 2004 (Μανώλης Θέμελης) Ξενιτίδης, Καμπεράι, Δερβένης, Λύτο, Σώκλας Χρ., Ζαγουρας (62' Ζάγουρας), Σώκλας Β., Λιαπης, Μπουσης (69' Τσιπούρας), Τριάντος, Καψάλης (62' Τζιρος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35