social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

 «Πύρρειος» νίκη για τον Ηλυσιακό, 1-0 τον σκληροτράχηλο Άρη Καλαμακίου

 «Πύρρειος» νίκη για τον Ηλυσιακό, 1-0 τον σκληροτράχηλο Άρη Καλαμακίου

Με «λυτρωτή» τον Κώστα Χριστόπουλο, ο Ηλυσιακός επικράτησε με 1-0 του Άρη Καλαμακίου και έκανε το 8Χ8 στον τρίτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, στην επιστροφή του στην φυσική του έδρα, το «Γρηγόριος Λαμπράκης» του Ζωγράφου.

Ομως, η νίκη αποδείχθηκε «πύρρειος» πέρα από δύσκολη, καθώς ο Δημήτρης Κασσιανός αποχώρησε με θλάση στο 35’ και θα γυρίσει με το νέο έτος. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση σε σημείο που η μπάλα δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει, ενώ καταπόνησε πέρα από τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές, με τον ρέφερι Γουρέλη να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα. Δυναμικό παρών και από… Ιταλία μεριά, με τους οργανωμένους των «κιτρινόμαυρων» να φιλοξενούν «ultras» αδελφοποιημένου σωματείου από τη γείτονα χώρα και να δημιουργούν μια ζέστη ατμόσφαιρα.

Στην εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν φανερά ανώτεροι, με πολλές φάσεις και οι φιλοξενούμενοι εξαιρετικά προσηλωμένοι στο αμυντικό τους πλάνο. Το «Γόρδιο δεσμό» έλυσε στο 75’ ο Χριστόπουλος με παλικαρίσια κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Βελισσάρη. Δυο καλές εκτελέσεις φάουλ από Κασσιανό (1’) και Λέκκα (56’), δοκάρι από τον Σινομάτι με λόμπα στο 90’ και ακόμα δυο καλά σουτ από τον Νικολόπουλο (74’, 90’) ήταν οι πιο σημαντικές ευκαιρίες για τον Ηλυσιακό που επιχείρησε κάθε προσπάθεια για να βρει δίχτυα απέναντι σε έναν Άρη Καλαμακίου που δικαιολόγησε για ποιον λόγο έχει 10 βαθμούς και πλέον, ισοβαθμεί στην 4η θέση με Περιστέρι, Ηράκλειο και Αθηναϊκό με 8 γκολ παθητικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γουρέλης Π., Λιαμπότης Μ. - Καφρίτσας Α.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Κάρδαρης, Νικολόπουλος, Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανός (38’ λ.τρ. Ανχελ), Τσέργας (61’ Βελισσάρης), Γαλημίτης (46’ Σινομάτι), Χριστόπουλος, Λέκκας (83’ Μανώλης).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Λυκερίδης): Λώλος, Οικονόμου, Σπανός, Κακούτης, Αλί, Προμπονάς, Τσερεμεγκλής (46’ Ελευθεριάδης), Βασιλειάδης (85’ Διαμαντόπουλος), Τζίμας, Μιχαλακόπουλος (67’ Σουρβίνος), Βούζας (78’ Τρυφωνίδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35