social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξέσπασε με Αρίωνα η Τερψιθέα (6-1)

Ξέσπασε με Αρίωνα η Τερψιθέα (6-1)

Μετά από δύο συνεχόμενες ευρείες ήττες μακριά από την έδρα της, η Τερψιθέα επέστρεψε στις νίκης και το έκανε με ξέσπασμα!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επιβλήθηκε με 6-1 απέναντι στον Αρίωνα, σε ένα ματς όπου το σκορ διαμορφώθηκε κατά μεγάλο ποσοστό στο δεύτερο ημίχρονο. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Τσιρόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0) και στο επόμενο ο Λύσανδρος με πλασέ έγραψε το 2-0. Το επόμενο γκολ ήρθε στο 55' με σουτ του Πορή από θέση εκτός περιοχής (3-0), με τη συνέχεια να δίνεται στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο 75' ο Α. Θερτσάι ευστόχησε σε πέναλτι για το 4-0, τρία λεπτά μετά ο Σταματίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με κοντινό σουτ και στο 80' ο Κυργοτάσης πέτυχε το 6-0 με πλασέ σε αντεπίθεση. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το γκολ της τιμής στο 87', με σουτ του Ντερβίσι.

Διαιτητές: Φωτάκος, Στεφανοπούλου-Μούζας

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γκιουλής, Μυλωνάς, Νταλής, Γραμματικόπουλος, Ντεντόπουλος (75' Λιάσκος), Α. Θερτσάι (75' Παππάς) Λύσανδρος (61' Σταματίου), Τσιρόπουλος, Μ. Θερτσάι (46' Κυργοτάσης), Πορής, Κοτσογιαννίδης (46' Ταμποτέλης)

ΑΡΙΩΝ (Σταύρος Πολύμος): Βολάνος, Παπαργύρης (68' Γκίζι), Ράντζι, Καστανιώτης (46' Μπουγιούρης), Αλίμπαλης, Καραχάλιος, Τρακάδας (46' Ντερβίσι), Ε. Φύτρος (68' Στρούγγας), Κυριαζής, Μπουρλέσης, Γ. Φύτρος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35