social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα οι Άγ. Ανάργυροι, 5-0 την Άμιλλα

Άνετα οι Άγ. Ανάργυροι, 5-0 την Άμιλλα

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, όπως άλλωστε αναμενόταν, οι Άγιοι Ανάργυροι προσπέρασαν το εμπόδιο της Άμιλλας και ανέβηκαν... σκαλοπάτια στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 5-0, σε ένα ματς που το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα. Στο 8' ο Πρισιμιτζής προειδοποίησε τους φιλοξενούμενους, στέλνοντας την μπάλα να σταματήσει στο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, για να έρθει στο 14' ο Φωτόπουλος και να ανοίξει το σκορ με σουτ (1-0). Στο 32' ο Κατσίβελας ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα για το 2-0 και δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με σουτ έγραψε το 3-0. Στο 41' ο Πρισιμιτζής με προσωπική προσπάθεια και σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Φωτόπουλο να βρίσκει δίχτυα με σουτ στο 54' για το τελικό 5-0.

Διαιτητές: Φωτάκος, Λώνη-Πρίντζιος

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Παππάς, Βυζανιάρης (59' Ρουμελιώτης), Παπουλίδης, Γενίδογαν, Κατσάρας, Γεωργαμλής (57' Κωσταδήμας), Κατσίβελας (46' Λουκόπουλος), Χαραλάμπου (46' Χριστοδούλου), Πρισιμιτζής (46' Δεσποτόπουλος), Αρβανιτάκης, Φωτόπουλος.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Καλύβας, Καπίρης (83' Γκούμας), Σώκος, Αγγελόπουλος, Κατσιούλας, Καστώρας, Πήδουλας (69' Ασίμης), Κούτρουλας (69' Καλόγηρος), Κατσιμπούλας (69' Κακούσιος), Κατσαμάς, Σαχπαζίδης (56' Σεφγκίνι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35